Spirea Skrevet 1. desember 2003 Del Skrevet 1. desember 2003 Har jo den gode gamle nøttestek-oppskriften som kan gjenbrukes år etter år, men jeg skulle gjerne hatt et alternativ eller to. Noen som har noe godt å anbefale som julemat? Gjerne noe som gjør seg sammen med det tilbehøret "halvkanibalene" spiser; brun saus, surkål, tyttebær... *vann i munnen* Forslag? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128352-veggismat-til-brun-saus-og-surk%C3%A5l/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest selje Skrevet 1. desember 2003 Del Skrevet 1. desember 2003 Bønnekaker. Man koker (med litt grønt og hvitløk og sånt) bønner, og så går det i kjøkkenmaskinen. Du må finne en ordentlig oppskrift, her er det mannen min som lager det til veggisdatteren. Men de blir kjempegode! Det eneste jeg er helt sikker på, der det med bønnene, sellerirot, hvitløk og bladpersille. Hva han sper med for å få kaker som kan steikes, finner du helt sikkert på nettet. Finner du ikke, får du si fra, så skal du få hans oppskrift i kveld! Kakene både ser ut og smaker (nesten) som en slags knasete kjøttkaker/karbonader. Fine å fryse ned er de også. Men et helvete å steike! Det oser, og tar lang tid. Så det er lurt å få det unnagjort noen dager før dagen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128352-veggismat-til-brun-saus-og-surk%C3%A5l/#findComment-782381 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mAd Skrevet 1. desember 2003 Del Skrevet 1. desember 2003 www.vegetar.com har en del oppskrifter. Selv har jeg planer om gourmetboller til jul. Finner dem hos helsekostbutikker som selger vegetarmat (frossen). Mycket godt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128352-veggismat-til-brun-saus-og-surk%C3%A5l/#findComment-782855 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Spirea Skrevet 1. desember 2003 Forfatter Del Skrevet 1. desember 2003 www.vegetar.com har en del oppskrifter. Selv har jeg planer om gourmetboller til jul. Finner dem hos helsekostbutikker som selger vegetarmat (frossen). Mycket godt. Tja, kanskje jeg bare skulle ty til Gourmet i år. De lager mye godt. Basilikumpucker er det store her i huset, i tillegg til scnitzel. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128352-veggismat-til-brun-saus-og-surk%C3%A5l/#findComment-783051 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mAd Skrevet 1. desember 2003 Del Skrevet 1. desember 2003 Tja, kanskje jeg bare skulle ty til Gourmet i år. De lager mye godt. Basilikumpucker er det store her i huset, i tillegg til scnitzel. Ooh, schnitzlene(?) er geniale! Og sesamnuggets *sikle* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128352-veggismat-til-brun-saus-og-surk%C3%A5l/#findComment-783062 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.