Gjest er det noe å kjøpe? Skrevet 11. februar 2004 Del Skrevet 11. februar 2004 Skal ha selskap lørdag og vil lage lammefilet. Aldri tilberedet det før, og lurer på hvordan man får bes resultat? Vil ha den rød i midten. Brunes i panne, så inni ovnen? Hva er kiloprisen ca? Blir det like godt å tilbedrede hjemme som på restaurant? Vil ikke ha hvis det blir seigt og med fett og sener. Og va slags saus passer best? Skal ha båtpoteter med skall, aspargesbønner, sopp. Skysaus? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/136128-lammefilet/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
andor Skrevet 11. februar 2004 Del Skrevet 11. februar 2004 Kan du få ein lammefilet til å bli seig og trevlete, bør du overlate kjøkenet til andre ! M.o.t. saus passar det godt med ein kjøtkraft/raudvinssaus med fløte og vanlege krydderurter. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/136128-lammefilet/#findComment-847645 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.