nick Skrevet 27. februar 2004 Skrevet 27. februar 2004 Hvorfor i helvete står det 7-8 minutter på pakken når det tar minst 20 minutter å koke skiten? Skruene står det 5 minutter på, de tar også 20 minutter å få ferdig. Forbanna italienske mafiagangstere! 0 Siter
Gjest Pricilla Skrevet 27. februar 2004 Skrevet 27. februar 2004 DEn det sår 7 - 8 minutter på koker jeg i 10 min. Bruker du 20 må du gjøre noe feil? Lar du vannet koke opp først? Koker det skikkelig hele tiden? Det skal det gjøre.. Pastaen skal ikke være blaut heller, men heller ikke hard - men det vet du sikkert! ; ) Sleng den i veggen, sitter den fast er den ferdig! Lært av kokk faktisk.. hehe.. 0 Siter
modesty Skrevet 27. februar 2004 Skrevet 27. februar 2004 Koker du dem virkelig i 20 min? Jeg må innrømme at jeg aldri ser på klokka når jeg koker spagetti, men jeg tviler på at jeg noengang koker dem mer enn i 10 min.. Lar sausen og spagettien koke like lenge omtrent, og sausen koker jeg i 8-10 min! 0 Siter
Gemini Skrevet 27. februar 2004 Skrevet 27. februar 2004 Fordi du liker ihjælkokt pasta? Eller fordi du har oppi pastaen først når det koker, selv på de variantene der det står at du skal ha i pastaen før vannet kokes opp? Eller fordi de pastatypene du kjøper er litt feilmerket? De pastaskruene jeg kjøper tror jeg det står 10-11 min. på. 0 Siter
Excelsion Skrevet 27. februar 2004 Skrevet 27. februar 2004 Altså, jeg må si jeg liker pasta 'litt' godt kokt. Men 20 MIN!?!?! Er glad jeg slipper å spise maten din.... 0 Siter
Pappa Bjørn Skrevet 27. februar 2004 Skrevet 27. februar 2004 Tar du bare varmt vann fra springen eller skrur du på platen også? 0 Siter
Dorthe Skrevet 27. februar 2004 Skrevet 27. februar 2004 Den skal være al dente, ikke ihjelkokt. Uansett, jeg liker ikke pasta jeg da ) 0 Siter
snilen Skrevet 27. februar 2004 Skrevet 27. februar 2004 Fem minutter fra vannet fosskoker tror jeg det er... Å få vann til å fosskoke tar mye lenger tid. Vannet skal jo koke først, og Så skal spagettien oppi... eller? 0 Siter
Gjest Fuga Skrevet 27. februar 2004 Skrevet 27. februar 2004 nei, nei og atter nei - du skal koke spaghetti i 9 minutter, hverken mer eller mindre - ellers kan du jo likesågodt kjøpe ihjælkokt på boks! 0 Siter
Gjest Fuga Skrevet 27. februar 2004 Skrevet 27. februar 2004 DEn det sår 7 - 8 minutter på koker jeg i 10 min. Bruker du 20 må du gjøre noe feil? Lar du vannet koke opp først? Koker det skikkelig hele tiden? Det skal det gjøre.. Pastaen skal ikke være blaut heller, men heller ikke hard - men det vet du sikkert! ; ) Sleng den i veggen, sitter den fast er den ferdig! Lært av kokk faktisk.. hehe.. Det hadde jeg glemt! .) 0 Siter
Soria Skrevet 27. februar 2004 Skrevet 27. februar 2004 Utrolig hvor mye som kan sies om å koke spagetti .) 0 Siter
jacob Skrevet 27. februar 2004 Skrevet 27. februar 2004 Det tar 10 min. Kjøp fersk - 2 min og mye bedre. 0 Siter
Gjest bjelke Skrevet 27. februar 2004 Skrevet 27. februar 2004 Tar du bare varmt vann fra springen eller skrur du på platen også? *LOL* 0 Siter
Gjest Rusle Skrevet 27. februar 2004 Skrevet 27. februar 2004 Det skal aldri ta 20 min å koke pasta. Skift merke ;-) 0 Siter
Åsemor Skrevet 28. februar 2004 Skrevet 28. februar 2004 Tar du tida fra du hiver den oppi, eller tar du tida når vannet koker? Jeg tror du bør skru plata litt høyere. 0 Siter
Gjest Pasta faen Skrevet 28. februar 2004 Skrevet 28. februar 2004 15 minutter, verken mer eller mindre. Men såpass må til! 0 Siter
nick Skrevet 28. februar 2004 Forfatter Skrevet 28. februar 2004 Tar du tida fra du hiver den oppi, eller tar du tida når vannet koker? Jeg tror du bør skru plata litt høyere. Jeg tar tiden fra jeg hiver den oppi, og jeg hiver den oppi når det begynner å koke. 0 Siter
nick Skrevet 28. februar 2004 Forfatter Skrevet 28. februar 2004 Det skal aldri ta 20 min å koke pasta. Skift merke ;-) Det er ekte italiensk, ikke noen billig etterligning. 0 Siter
nick Skrevet 28. februar 2004 Forfatter Skrevet 28. februar 2004 Det tar 10 min. Kjøp fersk - 2 min og mye bedre. Får ikke fersk. Etter 10 minutter tror jeg nesten at jeg knekker tenna. 0 Siter
nick Skrevet 28. februar 2004 Forfatter Skrevet 28. februar 2004 nei, nei og atter nei - du skal koke spaghetti i 9 minutter, hverken mer eller mindre - ellers kan du jo likesågodt kjøpe ihjælkokt på boks! 9 minutter er ALT for lite. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.