Gå til innhold

Isdilla.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jo, môvenpick er god, den. Men Snickers er bedre..;-)

nehei.

Skrevet

Den man får kjøpt på McDonalds i beger med varm karamellsaus, nam!

Enig, det er den eneste isen jeg spiser. Og yogurtisen på 7-11. Tyder det på dårlig smak montro :o)

Skrevet

Enig, det er den eneste isen jeg spiser. Og yogurtisen på 7-11. Tyder det på dårlig smak montro :o)

Nei, isen på McDonalds er jo KJEMPEgod!

Og jeg som egentlig ikke er så fryktelig glad i is...!

Skrevet

Den man får kjøpt på McDonalds i beger med varm karamellsaus, nam!

Den skulle jeg gjerne ha smakt!

Skrevet

Nei, isen på McDonalds er jo KJEMPEgod!

Og jeg som egentlig ikke er så fryktelig glad i is...!

Jeg er heller ikke noe glad i is. Kanskje det er grunnen ;o)

Skrevet

Jeg er heller ikke noe glad i is. Kanskje det er grunnen ;o)

Kanskje det??

Men jeg synes selve isen på McDonalds har så deilig og myk konsistens, og ikke minst smak.

Når man da får den varme karamellsausen oppå, MÅ man bare like den :)

Gjest Daisy
Skrevet

Er ikke så glad i fløteis jeg faktisk.

Liker best sorbet. Sitron, jorbær og mango tror jeg det var.

Gjest Daisy
Skrevet

Den man får kjøpt på McDonalds i beger med varm karamellsaus, nam!

Jo, den liker jeg. Den er god. Men det må være med ekstra karamellsaus. Under OG oppå.

Må ikke finne på å kjøpe den med sjokolade...

Gjest -også mamma
Skrevet

Liker hjemmelaget is. Ender opp med variantene: Rom/ rosin, Baileys eller non-stop.

Hvis vanlig kjøpe-vaniljeis, så blir det med hjemmelaget sjokoladesaus på toppen.

is er bare sååååå godt da.

Skrevet

beste is er mövenpick og en eller annen dansk en, husker ikke navnet, to navn, siste begynner på d, tror jeg.

ingen over og ingen ved siden av disse to merkene.

Hagen Daas - men er den dansk da?

Skrevet

Hagen Daas - men er den dansk da?

den ja, med litte granne tødler her og der. tror den er dansk, skal ikke banne på det da.

Skrevet

Haagen Dasz (cookies and cream er best) eller Mövenpick (maple walnuts). Og selvsagt mine egne hjemmelagede, enten lakris-is eller daim-is.

Skrevet

Haagen Dasz (cookies and cream er best) eller Mövenpick (maple walnuts). Og selvsagt mine egne hjemmelagede, enten lakris-is eller daim-is.

lakrisis? blæh!!!!

unnskyld meg, men det hørtes nesten like vondt ut som tomatis smaker.

Skrevet

lakrisis? blæh!!!!

unnskyld meg, men det hørtes nesten like vondt ut som tomatis smaker.

Hehe, det er faktisk utrolig godt, tro det eller ei!

Skrevet

Hehe, det er faktisk utrolig godt, tro det eller ei!

om du lover det så, skal jeg heller tro deg.

for du har tydeligvis en god gane, elsker også cookies & cream fra Haagen Dasz. vet du forresten om den er dansk? uttalte meg om at den var det under her et sted. ble litt usikker ved nærmere ettertanke.

Skrevet

Hehe, det er faktisk utrolig godt, tro det eller ei!

om du lover det så, skal jeg heller tro deg.

for du har tydeligvis en god gane, elsker også cookies & cream fra Haagen Dasz. vet du forresten om den er dansk? uttalte meg om at den var det under her et sted. ble litt usikker ved nærmere ettertanke.

Skrevet

om du lover det så, skal jeg heller tro deg.

for du har tydeligvis en god gane, elsker også cookies & cream fra Haagen Dasz. vet du forresten om den er dansk? uttalte meg om at den var det under her et sted. ble litt usikker ved nærmere ettertanke.

Haagen Dasz er belgisk.

Her har du forresten oppskriften på lakris-isen, hvis du tør å prøve. :-) Veldig enkelt, og veldig godt.

6 dl kremfløte

60 g søt lakris

125 g melis

Ha halvparten av fløten i en kjele. Hakk lakrisen i tynne strimler og ha i gryten. Kok forsiktig opp og la småkoke i 3-4 minutter, under omrøring, til lakrisen smelter. Ta kjelen av platen og avkjøl, rør av og til. Pisk resten av fløten sammen med melis. Sil lakrisfløten oppi bollen med pisket krem og vend sammen. Frys til is.

Skrevet

Haagen Dasz er belgisk.

Her har du forresten oppskriften på lakris-isen, hvis du tør å prøve. :-) Veldig enkelt, og veldig godt.

6 dl kremfløte

60 g søt lakris

125 g melis

Ha halvparten av fløten i en kjele. Hakk lakrisen i tynne strimler og ha i gryten. Kok forsiktig opp og la småkoke i 3-4 minutter, under omrøring, til lakrisen smelter. Ta kjelen av platen og avkjøl, rør av og til. Pisk resten av fløten sammen med melis. Sil lakrisfløten oppi bollen med pisket krem og vend sammen. Frys til is.

tøft.

skal vurdere om jeg er modig nok.

Gjest mor i juni
Skrevet

Vanilje med sjokobiter eller sjokolade med sjokobiter. ;-)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...