Gå til innhold

potetgull


Anbefalte innlegg

Salt & eddik er digg. Typisk i England.

Ellers: Salt.

Spiser forøvrig PoGu max 1g/mnd.

Ja, salt og eddik er godt, men den de har i Norge er ikke god, den engelske er mye bedre. Når jeg tenker meg om har de veldig mye godt potetgull i England, husker godt et chili-potetgull jeg likte veldig godt.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/138970-potetgull/page/3/#findComment-871497
Del på andre sider

Fortsetter under...

  • Svar 46
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • morsan

    7

  • Tornerose

    5

  • Kizza1365380506

    4

  • Juneau

    3

Mest aktive i denne tråden

Ja, salt og eddik er godt, men den de har i Norge er ikke god, den engelske er mye bedre. Når jeg tenker meg om har de veldig mye godt potetgull i England, husker godt et chili-potetgull jeg likte veldig godt.

Du skriver "den de har i Norge" - finnes det fortsatt?? Husker den som var men forsvant.... Selv om den er bedre i UK, så er det jo litt lettere med det som måtte finnes her på bjerget! :-)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/138970-potetgull/page/3/#findComment-871548
Del på andre sider

Du skriver "den de har i Norge" - finnes det fortsatt?? Husker den som var men forsvant.... Selv om den er bedre i UK, så er det jo litt lettere med det som måtte finnes her på bjerget! :-)

Vel, egentlig mente jeg to forskjellige typer da, den gamle som ikke finnes lenger, men så tenkte jeg også på Pringles, den er ikke like god som de salt/eddik de har i England.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/138970-potetgull/page/3/#findComment-871556
Del på andre sider

Vel, egentlig mente jeg to forskjellige typer da, den gamle som ikke finnes lenger, men så tenkte jeg også på Pringles, den er ikke like god som de salt/eddik de har i England.

Hmmmmm visste ikke at Pringles har en med eddik... men hvis den ikke er så god, så er det jo ikke så viktig! ;-) Men tror jeg får ta en prøvesmak av den! :-)

Eddik-potetgull er tydeligvis en sånn enten/eller-greie. Har ikke hørt om noen som synes det er "greit nok" - enten liker man det eller så liker man det ikke! *S*

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/138970-potetgull/page/3/#findComment-871559
Del på andre sider

Hmmmmm visste ikke at Pringles har en med eddik... men hvis den ikke er så god, så er det jo ikke så viktig! ;-) Men tror jeg får ta en prøvesmak av den! :-)

Eddik-potetgull er tydeligvis en sånn enten/eller-greie. Har ikke hørt om noen som synes det er "greit nok" - enten liker man det eller så liker man det ikke! *S*

Nå liker jeg ikke noen typer Pringles, men det kan jo være du liker dem. Har også samme oppfatning som deg, det er sånn elsk/hat, forhold til salt/eddik potetgull har jeg inntrykk av. Av alle jeg kjenner er det bare jeg og Pappa som liker dem. Det er vel derfor de sluttet å selge dem i Norge, ingen vil kjøpe dem. I England har de faktisk salt og eddik på pommes frites også, det er også godt. :-)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/138970-potetgull/page/3/#findComment-871567
Del på andre sider

Nå liker jeg ikke noen typer Pringles, men det kan jo være du liker dem. Har også samme oppfatning som deg, det er sånn elsk/hat, forhold til salt/eddik potetgull har jeg inntrykk av. Av alle jeg kjenner er det bare jeg og Pappa som liker dem. Det er vel derfor de sluttet å selge dem i Norge, ingen vil kjøpe dem. I England har de faktisk salt og eddik på pommes frites også, det er også godt. :-)

I Tyskland opplevde jeg MAJONES på pommes frites'en! ÆSJ!

Men eddik & salt er faktisk godt! Helt enig med deg! :-) Men så liker jeg eddik også - i dressinger etc.

Har du forresten prøvd potetsalat med eddik? Kokte oppdelte poteter blandes med en dressing av olje og eddik og krydder. Nam nam!! Og herlig uten rømme/majones på potetsalaten, da! *S*

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/138970-potetgull/page/3/#findComment-871598
Del på andre sider

Annonse

I Tyskland opplevde jeg MAJONES på pommes frites'en! ÆSJ!

Men eddik & salt er faktisk godt! Helt enig med deg! :-) Men så liker jeg eddik også - i dressinger etc.

Har du forresten prøvd potetsalat med eddik? Kokte oppdelte poteter blandes med en dressing av olje og eddik og krydder. Nam nam!! Og herlig uten rømme/majones på potetsalaten, da! *S*

Majones på pommes frites er godt faktisk, det var også noe jeg "lærte" i England. Men poenget her er at det må være engelsk Hellmans majones (fås kjøpt i Norge på velassorterte butikker), den grusomme norske Mills går ikke i det hele tatt. Potetsalat med vinaigrette er ganske godt ja, men personlig foretrekker jeg majones/rømme-basert potetsalat og samboeren min kan ikke fordra noe med eddik så det blir heller sjelden slikt lages. :-)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/138970-potetgull/page/3/#findComment-871617
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...