Gå til innhold

Kjapt: kan man lage saus med brelett?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Brelett er stappfull av gelatin og egner seg ikke til annet enn smør på brødskiva. Bernaise med gelatin er *ikke* lekkert!

Det er ikke noe jeg vanligvis ville gjøre. Selv om brelett er godt på brødskiva, kjøper vi det aldri nettopp fordi det ikke egner seg til steking/baking. Men her var det snakk om én gang, i mangel av noe annet.

Gjest '!-o-!'

Det er ikke noe jeg vanligvis ville gjøre. Selv om brelett er godt på brødskiva, kjøper vi det aldri nettopp fordi det ikke egner seg til steking/baking. Men her var det snakk om én gang, i mangel av noe annet.

Gelatinen skiller sausen, selv *en* gang. :-P

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...