Gjest lating Skrevet 12. mai 2004 Skrevet 12. mai 2004 Har ikke smør i huset, og er virkelig fyllesyk.. Kan man bruke brelett til å lage pose-saus? 0 Siter
Gjest Heksia Skrevet 12. mai 2004 Skrevet 12. mai 2004 Men har du virkelig lyst på saus, fyllesyk som du er...? 0 Siter
Gjest lating Skrevet 12. mai 2004 Skrevet 12. mai 2004 Men har du virkelig lyst på saus, fyllesyk som du er...? Løvstek, pomfrites og masse bearnaise..mmmmmm 0 Siter
Gjest '!-o-!' Skrevet 12. mai 2004 Skrevet 12. mai 2004 Ja, det kan du. Brelett er stappfull av gelatin og egner seg ikke til annet enn smør på brødskiva. Bernaise med gelatin er *ikke* lekkert! 0 Siter
Tornerose Skrevet 12. mai 2004 Skrevet 12. mai 2004 Brelett er stappfull av gelatin og egner seg ikke til annet enn smør på brødskiva. Bernaise med gelatin er *ikke* lekkert! Det er ikke noe jeg vanligvis ville gjøre. Selv om brelett er godt på brødskiva, kjøper vi det aldri nettopp fordi det ikke egner seg til steking/baking. Men her var det snakk om én gang, i mangel av noe annet. 0 Siter
mAd Skrevet 12. mai 2004 Skrevet 12. mai 2004 Jeg pleier ikke bruke smør i sausene i det hele tatt. Går fint å bruke 1/2dl melk ekstra istedet 0 Siter
Lurveline Skrevet 12. mai 2004 Skrevet 12. mai 2004 Løvstek, pomfrites og masse bearnaise..mmmmmm Bearnaise når du er fyllesyk? Kan ikke være mye syk da nei.;o) 0 Siter
monique1365380367 Skrevet 12. mai 2004 Skrevet 12. mai 2004 Bearnaise når du er fyllesyk? Kan ikke være mye syk da nei.;o) bruk eggeplummer i stedenfor....funker fint, og smaker nesten bedre.....også er det ikke så fett!!!!!! 0 Siter
Lurveline Skrevet 12. mai 2004 Skrevet 12. mai 2004 bruk eggeplummer i stedenfor....funker fint, og smaker nesten bedre.....også er det ikke så fett!!!!!! Liker ikke bearnaisesaus når jeg er fyllesyk jeg;o) 0 Siter
Gjest '!-o-!' Skrevet 12. mai 2004 Skrevet 12. mai 2004 Det er ikke noe jeg vanligvis ville gjøre. Selv om brelett er godt på brødskiva, kjøper vi det aldri nettopp fordi det ikke egner seg til steking/baking. Men her var det snakk om én gang, i mangel av noe annet. Gelatinen skiller sausen, selv *en* gang. :-P 0 Siter
Tornerose Skrevet 12. mai 2004 Skrevet 12. mai 2004 Gelatinen skiller sausen, selv *en* gang. :-P Det har jeg aldri opplevd. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.