Gjest lating Skrevet 12. mai 2004 Del Skrevet 12. mai 2004 Har ikke smør i huset, og er virkelig fyllesyk.. Kan man bruke brelett til å lage pose-saus? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/146574-kjapt-kan-man-lage-saus-med-brelett/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 12. mai 2004 Del Skrevet 12. mai 2004 Ja, det kan du. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/146574-kjapt-kan-man-lage-saus-med-brelett/#findComment-928801 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Heksia Skrevet 12. mai 2004 Del Skrevet 12. mai 2004 Men har du virkelig lyst på saus, fyllesyk som du er...? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/146574-kjapt-kan-man-lage-saus-med-brelett/#findComment-928807 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest lating Skrevet 12. mai 2004 Del Skrevet 12. mai 2004 Men har du virkelig lyst på saus, fyllesyk som du er...? Løvstek, pomfrites og masse bearnaise..mmmmmm 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/146574-kjapt-kan-man-lage-saus-med-brelett/#findComment-928811 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kakel Skrevet 12. mai 2004 Del Skrevet 12. mai 2004 Nei - bruk olje 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/146574-kjapt-kan-man-lage-saus-med-brelett/#findComment-928825 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest '!-o-!' Skrevet 12. mai 2004 Del Skrevet 12. mai 2004 Ja, det kan du. Brelett er stappfull av gelatin og egner seg ikke til annet enn smør på brødskiva. Bernaise med gelatin er *ikke* lekkert! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/146574-kjapt-kan-man-lage-saus-med-brelett/#findComment-928841 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 12. mai 2004 Del Skrevet 12. mai 2004 Brelett er stappfull av gelatin og egner seg ikke til annet enn smør på brødskiva. Bernaise med gelatin er *ikke* lekkert! Det er ikke noe jeg vanligvis ville gjøre. Selv om brelett er godt på brødskiva, kjøper vi det aldri nettopp fordi det ikke egner seg til steking/baking. Men her var det snakk om én gang, i mangel av noe annet. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/146574-kjapt-kan-man-lage-saus-med-brelett/#findComment-928898 Del på andre sider Flere delingsvalg…
mAd Skrevet 12. mai 2004 Del Skrevet 12. mai 2004 Jeg pleier ikke bruke smør i sausene i det hele tatt. Går fint å bruke 1/2dl melk ekstra istedet 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/146574-kjapt-kan-man-lage-saus-med-brelett/#findComment-928913 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lurveline Skrevet 12. mai 2004 Del Skrevet 12. mai 2004 Løvstek, pomfrites og masse bearnaise..mmmmmm Bearnaise når du er fyllesyk? Kan ikke være mye syk da nei.;o) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/146574-kjapt-kan-man-lage-saus-med-brelett/#findComment-928991 Del på andre sider Flere delingsvalg…
monique1365380367 Skrevet 12. mai 2004 Del Skrevet 12. mai 2004 Bearnaise når du er fyllesyk? Kan ikke være mye syk da nei.;o) bruk eggeplummer i stedenfor....funker fint, og smaker nesten bedre.....også er det ikke så fett!!!!!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/146574-kjapt-kan-man-lage-saus-med-brelett/#findComment-929018 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lurveline Skrevet 12. mai 2004 Del Skrevet 12. mai 2004 bruk eggeplummer i stedenfor....funker fint, og smaker nesten bedre.....også er det ikke så fett!!!!!! Liker ikke bearnaisesaus når jeg er fyllesyk jeg;o) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/146574-kjapt-kan-man-lage-saus-med-brelett/#findComment-929020 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest '!-o-!' Skrevet 12. mai 2004 Del Skrevet 12. mai 2004 Det er ikke noe jeg vanligvis ville gjøre. Selv om brelett er godt på brødskiva, kjøper vi det aldri nettopp fordi det ikke egner seg til steking/baking. Men her var det snakk om én gang, i mangel av noe annet. Gelatinen skiller sausen, selv *en* gang. :-P 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/146574-kjapt-kan-man-lage-saus-med-brelett/#findComment-929164 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 12. mai 2004 Del Skrevet 12. mai 2004 Gelatinen skiller sausen, selv *en* gang. :-P Det har jeg aldri opplevd. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/146574-kjapt-kan-man-lage-saus-med-brelett/#findComment-929166 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.