Gjest fanto Skrevet 10. januar 2001 Del Skrevet 10. januar 2001 Jeg har aldri fått noe svar på dette spørsmålet, så nå setter jeg min lit til deg: hvor lang tid går det fra man har spist ting man bør holde seg unna når man ammer (løk, skalldyr,jordbær etc)til det er ute av melken. Dette er det nok vanskelig å svare på, i og med at jeg regner med at det er individuelt, men finnes det noen tommelfingerregel for dette? Det virker som om det som finnes i blodet også finnes i melken, og når blodet er fritt for avfallstoffer etc, er også melken det. Håper på et ordentlig svar! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/14949-amming-og-mat/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Christine Helle, Ernæringsfysiolog Skrevet 11. januar 2001 Del Skrevet 11. januar 2001 Hei Dette spørsmålet bør du stille i ammeforumet. Tidspunktet vil avhenge av flere faktorer, og det varierer fra person til person. I ammeforumet har de mye erfaring med dette, og de kan gi deg noen praktiske råd. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/14949-amming-og-mat/#findComment-71429 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.