Gå til innhold

Jeg har også hvalkjøtt, men.....


Anbefalte innlegg

Skrevet

Men forrige gang jeg lagde det blei det seigt som juling.

Hvordan skal det tilberedes for å få det mørt og godt???

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hvis du lager gryte:

Brun det raskt på panna i flere omganger, kok ut panna mellom hver gang og kok det i 20-30 minutter. Ha i stekt løk, stekt sopp og rømme. Krydre.

Biff:

La kjøttet være romtemperert når du steker det. Brun det raskt på sterk varme i brunt stekesmør, la det ligge å godgjøre seg i 5-10 min, krydre tilslutt.

Generelt er hvalkjøtt et tørt kjøtt, så jeg liker gryte best.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...