stromme Skrevet 5. september 2004 Skrevet 5. september 2004 Men forrige gang jeg lagde det blei det seigt som juling. Hvordan skal det tilberedes for å få det mørt og godt??? 0 Siter
erin Skrevet 5. september 2004 Skrevet 5. september 2004 Hvis du lager gryte: Brun det raskt på panna i flere omganger, kok ut panna mellom hver gang og kok det i 20-30 minutter. Ha i stekt løk, stekt sopp og rømme. Krydre. Biff: La kjøttet være romtemperert når du steker det. Brun det raskt på sterk varme i brunt stekesmør, la det ligge å godgjøre seg i 5-10 min, krydre tilslutt. Generelt er hvalkjøtt et tørt kjøtt, så jeg liker gryte best. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.