Gjest Takker! Skrevet 8. september 2004 Skrevet 8. september 2004 Hvordan lage hvitsaus til fiskeboller? Lager mat til to personer. Hvor mange porsjoner er det i en hermetisk boks? Jeg er grønn på kjøkkenet. Håper noen kan og vil hjelpe meg! Gjerne med t-skje:) 0 Siter
Gjest malun Skrevet 8. september 2004 Skrevet 8. september 2004 Hvis du har Vesterålens fiskeboller, står det en veldig god oppskrift på saus på siden av boksen! 0 Siter
Gjest Takker! Skrevet 8. september 2004 Skrevet 8. september 2004 Hvis du har Vesterålens fiskeboller, står det en veldig god oppskrift på saus på siden av boksen! Det er coop fiskeboller 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 8. september 2004 Skrevet 8. september 2004 2 ss smør - smeltes 2 ss hvetemel - has oppi - ha så oppi fiskebollekraft og melk til sausen blir passe tykk. Varm fiskebollene i sausen. 1 boks er vel litt i overkant til to personer. 0 Siter
morsan Skrevet 8. september 2004 Skrevet 8. september 2004 2 ss smør - smeltes 2 ss hvetemel - has oppi - ha så oppi fiskebollekraft og melk til sausen blir passe tykk. Varm fiskebollene i sausen. 1 boks er vel litt i overkant til to personer. Legger til noe som sikkert er selvsagt for fei *S*, men kanskje ikke for hun som la inn hovedtråden: Husk at sausen må smokoke noen minutter for å få bort melsmaken! :-) Bruk lav varme og rør rundt så den ikke svir seg i bunnen. 0 Siter
Gjest Takker! Skrevet 8. september 2004 Skrevet 8. september 2004 Legger til noe som sikkert er selvsagt for fei *S*, men kanskje ikke for hun som la inn hovedtråden: Husk at sausen må smokoke noen minutter for å få bort melsmaken! :-) Bruk lav varme og rør rundt så den ikke svir seg i bunnen. Takk! Skal prøve å få til dette! 0 Siter
mil1365380270 Skrevet 8. september 2004 Skrevet 8. september 2004 Bittelitt karri er godt i fiskebollesaus :-) 0 Siter
Gjest Takker! Skrevet 8. september 2004 Skrevet 8. september 2004 2 ss smør - smeltes 2 ss hvetemel - has oppi - ha så oppi fiskebollekraft og melk til sausen blir passe tykk. Varm fiskebollene i sausen. 1 boks er vel litt i overkant til to personer. Takker for svar! Håper det smaker;) 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 8. september 2004 Skrevet 8. september 2004 Legger til noe som sikkert er selvsagt for fei *S*, men kanskje ikke for hun som la inn hovedtråden: Husk at sausen må smokoke noen minutter for å få bort melsmaken! :-) Bruk lav varme og rør rundt så den ikke svir seg i bunnen. Joda, takk for det :-) 0 Siter
Gjest malun Skrevet 8. september 2004 Skrevet 8. september 2004 Bittelitt karri er godt i fiskebollesaus :-) ja, og et fint bacondryss. Og revne gulrøtter med sitron på. Hmm...sulten nå? 0 Siter
mil1365380270 Skrevet 8. september 2004 Skrevet 8. september 2004 ja, og et fint bacondryss. Og revne gulrøtter med sitron på. Hmm...sulten nå? Lenge siden det var fiskeboller på handlelisten, men fikk lyst på det nå ja ;-) 0 Siter
Gjest Takker! Skrevet 8. september 2004 Skrevet 8. september 2004 Fiskebollene ble kjempe gode! Neste gang kan jeg dette! smiler stolt:) 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 8. september 2004 Skrevet 8. september 2004 Fiskebollene ble kjempe gode! Neste gang kan jeg dette! smiler stolt:) Kjempetopp. Selv spiste jeg noe tunfisk som malun hadde oppskrift på for en stund siden, kjempegodt det også. 0 Siter
Excelsion Skrevet 8. september 2004 Skrevet 8. september 2004 Det er coop fiskeboller Det står på boksen på de også! Lagde nettopp for ei ukes tid siden det. 0 Siter
tiliti Skrevet 9. september 2004 Skrevet 9. september 2004 Prøv for all del å kok løk i sausen neste gang! 0 Siter
Gjest papirtiger Skrevet 9. september 2004 Skrevet 9. september 2004 Jeg er ikke så glad i karri, men liker å ha en kyllingbuljong-terning oppi. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.