tiliti Skrevet 12. september 2004 Skrevet 12. september 2004 Svart te: Bruk 1 teskje per kopp og en for kannen. Frukt-te: 50% mer. 0 Siter
citoyen Skrevet 12. september 2004 Skrevet 12. september 2004 Spør din teforhandler. Mengde og hvor varmt vannet skal være varierer med te-type og kvalitet. 0 Siter
skorpionfisken Skrevet 13. september 2004 Skrevet 13. september 2004 Jeg bruker 2 gode teskjeer, pr liter. Trenger ikke mer. Det blir godt. Ikke la det trekke for lenge, da blir den bitter. 0 Siter
citoyen Skrevet 13. september 2004 Skrevet 13. september 2004 Jeg bruker 2 gode teskjeer, pr liter. Trenger ikke mer. Det blir godt. Ikke la det trekke for lenge, da blir den bitter. Fersk te av god kvalitet blir ikke bitter. 0 Siter
skorpionfisken Skrevet 13. september 2004 Skrevet 13. september 2004 Fersk te av god kvalitet blir ikke bitter. Joda, det gjør den. Det er garvesyra i teen som kommer fram om den ligger for lenge i vannet. Jeg kjøper bare fersk te i løs vekt, siden jeg ikke drikker kaffe. 0 Siter
citoyen Skrevet 13. september 2004 Skrevet 13. september 2004 Joda, det gjør den. Det er garvesyra i teen som kommer fram om den ligger for lenge i vannet. Jeg kjøper bare fersk te i løs vekt, siden jeg ikke drikker kaffe. Mulig noen teer blir det. Jeg drikker sjelden svart te. 0 Siter
skorpionfisken Skrevet 13. september 2004 Skrevet 13. september 2004 Mulig noen teer blir det. Jeg drikker sjelden svart te. Roibush te blir aldri besk, kan ligge i vannet og glemmes i evigheter. Kinesisk grønn te, den ekte gode fra Kina blir ikke besk. Faktisk er andre koking (etterfylling av kokende vann) den beste teen. Vanlig sort te, blir besk om den får stå for lenge i vannet. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.