cecily Skrevet 4. desember 2004 Skrevet 4. desember 2004 Æh, okei da. Du skal få lov til å lage maten som du vil, altså. Var ment som et bittelite tips altså. Jeg er i det nådige humøret..så da er det heller greit. c",) 0 Siter
Gjest malun Skrevet 4. desember 2004 Skrevet 4. desember 2004 Du skal få lov til å lage maten som du vil, altså. Var ment som et bittelite tips altså. Jeg er i det nådige humøret..så da er det heller greit. c",) Hehe, du vet hvordan det er med gammel vane. For øvrig har jeg vel egentlig den perfekte løsningen uansett, ettersom det stort sett er mannen som steker biffer. Lite bryderi på den måten. ;o) 0 Siter
cecily Skrevet 4. desember 2004 Skrevet 4. desember 2004 Hehe, du vet hvordan det er med gammel vane. For øvrig har jeg vel egentlig den perfekte løsningen uansett, ettersom det stort sett er mannen som steker biffer. Lite bryderi på den måten. ;o) Åh, det skulle du sagt med en gang. Da er det jo ikke noe å bry seg om. tjihi 0 Siter
tiliti Skrevet 4. desember 2004 Skrevet 4. desember 2004 Rosa kjøtt....neitakk, men er jo smak og behag. Helt enig med deg i det med slintrer, men fant faktisk noen fine skiver igår, omtrent rent kjøtt. Aldri sett så fine entrecoteskiver. Mange foretrekker entrecote fordi den blir mere saftig enn mye annet kjøtt.Ihvertfall på grillen, derfor spent på å lage dette i panne og etterpå i steikovn. Jeg spiser svinesteik, viltkjøtt og lammekjøtt rosa. Oksekjøtt spiser jeg stekt "rått". Helt rødt inni med andre ord. *sikle* Tilbehør bruker å være poteter/ris og sjysaus/rødvinssaus/cognac-saus + salat med oljedressing (olivenolje, havsalt, presset hvitløk, sitron, litt vann). Potetmos er godt det, da blir det Plank Steak, om jeg ikke husker helt feil. 0 Siter
Gjest malun Skrevet 4. desember 2004 Skrevet 4. desember 2004 Spiser noen virkelig entrecote? Den er jo bare full av slintrer og fett jo!. Nei takke meg til en helstekt rosa indrefilet. DET er snadder! Indrefilet er selvsagt det beste. Men har man ikke det, kommer faktisk entrecôte foran mye annet som vil passere som biff. 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 4. desember 2004 Skrevet 4. desember 2004 Indrefilet er selvsagt det beste. Men har man ikke det, kommer faktisk entrecôte foran mye annet som vil passere som biff. Jeg syns faktisk mørbrad er bedre enn indrefilet jeg, blir liksom ikke så mye å tygge på med indrefilet. Kanskje jeg endrer meg når tennene blir 50(?) år eldre. 0 Siter
Gjest malun Skrevet 4. desember 2004 Skrevet 4. desember 2004 Jeg syns faktisk mørbrad er bedre enn indrefilet jeg, blir liksom ikke så mye å tygge på med indrefilet. Kanskje jeg endrer meg når tennene blir 50(?) år eldre. Hm- så vidt jeg kan se er du eldre enn meg. ;o) 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 4. desember 2004 Skrevet 4. desember 2004 Hm- så vidt jeg kan se er du eldre enn meg. ;o) Har jeg ikke lagt merke til, må gå inn å se. 0 Siter
Gjest malun Skrevet 4. desember 2004 Skrevet 4. desember 2004 Har jeg ikke lagt merke til, må gå inn å se. Jeg har nettopp fråtset i galleriet - er blitt en del nye siden sist jeg var der inne. ;o) 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 4. desember 2004 Skrevet 4. desember 2004 Jeg har nettopp fråtset i galleriet - er blitt en del nye siden sist jeg var der inne. ;o) Jeg kom først i går :-) Har følt litt "skrekk" på å ha bilde der, men det går nok bra. Det var veldig mange nick der som jeg aldri har sett her eller evt. lagt merke til. Og så var det noen jeg gått kunne tenkt på å se, men som sikkert ikke sender bilde. 0 Siter
Gjest Dame55 Skrevet 5. desember 2004 Skrevet 5. desember 2004 Det ble en meget vellykket middag, bruna entrecotene raskt i panna og deretter inn i steikovnen i 15 min. på 200gr. Takk for tips til dere. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.