Gjest Bare lurte jeg Skrevet 8. desember 2004 Skrevet 8. desember 2004 Koker opp melken, har i ris. Bruker ikke vann. Stekeovnen er skrudd helt av. Kjempepraktisk lørdagsmiddag som gjør seg selv. Vi har jo blitt tuta ørene fulle om hvor viktig det er at maten holder riktig temperatur (høy nok/kald nok)for at vi ikke skal bli syke av den. Blir ikke det her stekeovnstrikset i kald ovn litt på kanten da da? Eller...? 0 Siter
Atene Skrevet 8. desember 2004 Skrevet 8. desember 2004 Vi har jo blitt tuta ørene fulle om hvor viktig det er at maten holder riktig temperatur (høy nok/kald nok)for at vi ikke skal bli syke av den. Blir ikke det her stekeovnstrikset i kald ovn litt på kanten da da? Eller...? Melken blir kokt før jeg setter den inn, og jeg koker opp grøten før jeg serverer den. Da regner jeg med at det går bra. Jeg har gjort det sånn nesten hver lørdag i vinterhalvåret i 15 år nå, og ingen er blitt syke så langt. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 8. desember 2004 Forfatter Skrevet 8. desember 2004 http://www.gunnarruud.no http://www.gunnarruud.no/catering/kategori/?kategori=pasta_suppe_grot 1000 hjertelig! 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 8. desember 2004 Forfatter Skrevet 8. desember 2004 kok sjøl, det er det greieste. Kok opp melka først så den ikke svir seg og så tar du risen i og ned på lav varme. Jeg har kokt til 40 stykker mange ganger ) Koke grøten sjøl, jeg trur dere har røyka sokka deres! *forskrekka* Takket være Laban slipper jeg ihvertfall det. Budsjettsprekk eller ikke, det driter jeg i! 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 8. desember 2004 Forfatter Skrevet 8. desember 2004 Er du gæærn, det blir kjempedyrt til så mange! For de er virkelig dyre de der pakkene. Ække akkurat jeg som skal betale dah! 0 Siter
Dorthe Skrevet 8. desember 2004 Skrevet 8. desember 2004 Koke grøten sjøl, jeg trur dere har røyka sokka deres! *forskrekka* Takket være Laban slipper jeg ihvertfall det. Budsjettsprekk eller ikke, det driter jeg i! Jamen det går veldig greit det. Og med litt vaniljesukker i grøten blir den så god ;o) 0 Siter
frosken Skrevet 8. desember 2004 Skrevet 8. desember 2004 Du kommer til å bruke mindre tid på å kjøpe noen store pakker av Fjordlands risengrynsgrøt og varme den opp, enn du nå sannsynligvis bruker på å finne ut av dette og irritere deg over at det alltid er du som ender opp med slike oppgaver...*s* God grøt! P.S. Det finnes sikkert en mormorkjele som er stor nok. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 8. desember 2004 Forfatter Skrevet 8. desember 2004 Du kommer til å bruke mindre tid på å kjøpe noen store pakker av Fjordlands risengrynsgrøt og varme den opp, enn du nå sannsynligvis bruker på å finne ut av dette og irritere deg over at det alltid er du som ender opp med slike oppgaver...*s* God grøt! P.S. Det finnes sikkert en mormorkjele som er stor nok. Det er i boks, takket være Laban. 0 Siter
frosken Skrevet 8. desember 2004 Skrevet 8. desember 2004 Det er i boks, takket være Laban. Lathans! Si fra hvis du vil motta pakker i dag. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 8. desember 2004 Forfatter Skrevet 8. desember 2004 Lathans! Si fra hvis du vil motta pakker i dag. Du i by'n? Fått bil tilbake? 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 8. desember 2004 Forfatter Skrevet 8. desember 2004 Jamen det går veldig greit det. Og med litt vaniljesukker i grøten blir den så god ;o) Du syke kvinne... Dessuten blei det visst 37 personer, ikke 20... 0 Siter
Dorthe Skrevet 8. desember 2004 Skrevet 8. desember 2004 Du syke kvinne... Dessuten blei det visst 37 personer, ikke 20... LOL Var grøten god da ;o) 0 Siter
Gemini Skrevet 8. desember 2004 Skrevet 8. desember 2004 Nemlig. Jeg glemte forholdet ris/melk. Til 1 liter melk tar du 1,5 dl ris. Gammeldags langkokt grøtris. Er det til en familie på 3-4 personer? 0 Siter
Atene Skrevet 8. desember 2004 Skrevet 8. desember 2004 Er det til en familie på 3-4 personer? Det blir nok til meg og to barn. Til to voksne og tre barn lager jeg dobbelt så mye. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 9. desember 2004 Forfatter Skrevet 9. desember 2004 LOL Var grøten god da ;o) Den var god! Og jeg slapp unna med å lage gløgg, dekke bord og pynte. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 9. desember 2004 Forfatter Skrevet 9. desember 2004 *knegger* *geiper til thinkerbell* 0 Siter
Dorthe Skrevet 9. desember 2004 Skrevet 9. desember 2004 Den var god! Og jeg slapp unna med å lage gløgg, dekke bord og pynte. Det var bra. Nå er jeg snart så grinete av alle som skal på julebord at jeg snart begynner å ringe etter take-away hver dag ;o) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.