Gjest Ikke garva husmor Skrevet 8. desember 2004 Del Skrevet 8. desember 2004 I år skal jeg steke ribba på forhånd og varme den opp på julaften. Mindre stress, Noe jeg må tenke på ved oppvarming? Hvordan beholde svoren sprø feks? Går det greit å steke den på bittelillejulaften og oppbevare den i kjøleskapet? Ribbe steker jeg kun en gang i året, og har bestandig gjort alt på julaften, men rekker ikke det i år, så garva husmødre - vær så snill å hjelp meg! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/167261-ribbetips/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
ariadne Skrevet 8. desember 2004 Del Skrevet 8. desember 2004 Video her: http://www.vg.no/video/ Jeg har ikke sett på den selv. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/167261-ribbetips/#findComment-1091615 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.