Gå til innhold

Sletting


mil1365380270

Anbefalte innlegg

mil1365380270

Kan dere ikke bare utestenge brukeren, basert på brukernavn?

Når du driver og sletter innlegg i tråder, der andre synes det er greit å diskutere med vedkommende, forsvinner jo det andre også. Er det da mindre viktig, enn å få slettet innleggene fra vedkommende?

Hvordan avgjør dere at noen skal utestenges, eller at noe skal slettes, er det kun etter deres skjønn, eller på bakgrunn av henvendelser dere har fått fra andre brukere?

Er da en e-post, fra en bruker nok?

Bare lurer på rutinene :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

mil1365380270

Da kan jo vedkommende bare lage seg et nytt brukernavn, og det er plutselig ikke fullt så lett å kjenne han igjen.

Man kan være mange brukere, hvis man vil også. Skulle tro de som var ute etter å provosere bare opprettet en ny bruker, i stedet for å forsvare seg i det lange og det brede...

Derfor jeg lurer på hvordan rutinene er. Hva skal til, hvor alvorlig må det være for at det skal berettige sletting av vedkommendes og andres innlegg? :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Moderator

Vi kan sperre tilgangen for ett brukernavn, men vår erfaring er at de fleste nyregistrerer seg etter kort tid, slik at utenstengningen ikke er effektiv.

Det er sjelden vi går til det skritt å slette alt en bruker poster. Dette skjer kun i de tilfellene hvor vedkommende gjennom lang tid har skrevet en mengde innlegg som har hatt som hovedhensikt å provosere andre brukere eller å skjelle ut andre brukere. Selvfølgelig kan den sammen brukeren også skrive innlegg som er ok innimellom, men trådene de deltar i ender nesten alltid med bråk før eller senere. I disse særskilte tilfellene hvor vi bestemmer oss for å slette alt, velger vi derfor å slette innleggene etterhvert som vi registrerer at de er postet.

Hvilke reaksjonsformer vi velger i forhold til brukere med destruktiv atferd, er basert på hva vi erfaringsmessig har sett fungerer i tilsvarende tilfeller.

Vi mottar en del mail fra brukere som gjør oss oppmerksom på uheldige innlegg fra andre brukere. Dette setter vi stor pris på, da det hjelper oss å se kritikkverdige innlegg raskere. Men hvorvidt vi velger å slette innlegg eller ikke, er basert på redaksjonens vurderinger, og ikke på hva andre brukere måtte mene om ett innlegg alene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...