Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Janne Kvammen, Klinisk Ernæringsfysiolog

Hei ann

Grønnsaker fra frysedisken er sunne. Tapet av næringsstoffer er lavt når grønnsakene er frosne. Næringsinnholdet i alle grønnsaker varierer litt fra sesong til sesong, men næringsstoffene blir ikke borte selv om maten har vært lagret. Kok grønnsakene i kort tid da det er med på å bevare næringsstoffene. Poteter beholder mer av næringen om de kokes med skallet på. Alle slags grønnsaker er sunne! Spis gjerne "3 om dagen" f.eks. poteter + grønnsaker/salat til middagen + en rå grønnsak sammen med lunsjen din.

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...