lililja Skrevet 20. januar 2006 Skrevet 20. januar 2006 Trenger noen tips til forrett, er tom for ideer.Skal ha gjester i kveld..... 0 Siter
lililja Skrevet 20. januar 2006 Forfatter Skrevet 20. januar 2006 Carpaccio! Yømmi! hvordan lager jeg det da, og hvilke ingredienser trenger jeg? ikke dum ide. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 20. januar 2006 Skrevet 20. januar 2006 hvordan lager jeg det da, og hvilke ingredienser trenger jeg? ikke dum ide. Denne så ganske bra ut: http://www.nrk.no/programmer/tv/frokost_tv/3418560.html 0 Siter
annegunn Skrevet 20. januar 2006 Skrevet 20. januar 2006 Carpaccio! Yømmi! Du burde utvide reportoaret ditt til å inkludere hjemmelaget pesto 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 20. januar 2006 Skrevet 20. januar 2006 Du burde utvide reportoaret ditt til å inkludere hjemmelaget pesto Hva tror du man har gode naboer for? 0 Siter
annegunn Skrevet 20. januar 2006 Skrevet 20. januar 2006 Hva tror du man har gode naboer for? Er det bare å bestille. altså? *misunnelig* 0 Siter
mil1365380270 Skrevet 20. januar 2006 Skrevet 20. januar 2006 Carpaccio har for sterk smak for å passe til den hovedretten, mener jeg, men smak og behag :-) Liker dere reker, er denne enkel: Halv, skrelt, moden avocado legges på salatblad. Fylles med majones blandet med litt rømme, reker og litt dill.Kryst litt sitronsaft over. Nam-nam :-) 0 Siter
serendipity Skrevet 20. januar 2006 Skrevet 20. januar 2006 Det er heller ingen regl, men ofte passer det bedre med ikke fisk, og skalldyr- til en fiske hovedrett. Jeg syntes også Carpaccio kan bli litt sterk i smaken for en ovnsbakt laks som er såpass "tam" i smaken. Jeg ville gått for en kremet Blomkålsuppe, eller en patè. 0 Siter
serendipity Skrevet 20. januar 2006 Skrevet 20. januar 2006 Carpaccio har for sterk smak for å passe til den hovedretten, mener jeg, men smak og behag :-) Liker dere reker, er denne enkel: Halv, skrelt, moden avocado legges på salatblad. Fylles med majones blandet med litt rømme, reker og litt dill.Kryst litt sitronsaft over. Nam-nam :-) Det er heller ingen regl, men ofte passer det bedre med ikke fisk, og skalldyr- til en fiske hovedrett. Jeg syntes også Carpaccio kan bli litt sterk i smaken for en ovnsbakt laks som er såpass "tam" i smaken. Jeg ville gått for en kremet Blomkålsuppe, eller en patè. 0 Siter
mil1365380270 Skrevet 20. januar 2006 Skrevet 20. januar 2006 Det er heller ingen regl, men ofte passer det bedre med ikke fisk, og skalldyr- til en fiske hovedrett. Jeg syntes også Carpaccio kan bli litt sterk i smaken for en ovnsbakt laks som er såpass "tam" i smaken. Jeg ville gått for en kremet Blomkålsuppe, eller en patè. Blir bare sulten av denne diskusjonen ;-) Patè er kjempegodt! Dette er godt og enkelt: Patè eller gåselever legges på rossosalat. Lag en liten saus av youghurt og tyttebærsaft, som dryppes over. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 20. januar 2006 Skrevet 20. januar 2006 Aparges med spekeskinkebelte og parmesandryss. Gjerne en vinaigrette. Foie gras med mangochutney på minitoast. 0 Siter
lililja Skrevet 20. januar 2006 Forfatter Skrevet 20. januar 2006 Takk for gode forslag. Gåselever har vi spist så mye av i det siste at det står vi over, vi endte opp med kamskjell og reker. ha en fin helg:) 0 Siter
fei1365380229 Skrevet 20. januar 2006 Skrevet 20. januar 2006 Er nok for sent, men kjøp Dagbladet, der er det en tre retters med ovnsbakt laks som hovedrett 0 Siter
fresja Skrevet 20. januar 2006 Skrevet 20. januar 2006 Carpaccio! Yømmi! Ville gjestene ha orket laks etter denne retten da? 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 20. januar 2006 Skrevet 20. januar 2006 Ville gjestene ha orket laks etter denne retten da? Selvfølgelig. Du eter ikke et berg av carpaccio heller. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.