citygirl Skrevet 9. februar 2006 Skrevet 9. februar 2006 På indre flatlandet i mjøstraktene drakk man øl med en nedsunket jägermeister oppi, også kalt ubåt. Eller himkok med Nyco i - Totensjampis. Rett i kroppen! *hikk* 0 Siter
Gjest Dolsine Skrevet 9. februar 2006 Skrevet 9. februar 2006 Jeg jobbet på restaurant i trønderstaden i hine hårde dager;-) Det var Campari (rød) de helte i halvliteren. Tror de kalte det høkkert, men det er jeg mer usikker på. Høkkert er det rette ordet ja. Det drakk vi på 80-tallet. Kjøpte halvliter med øl + campari i lite glass, slapp det oppi og drakk. Skål! Smaken derimot kan jeg ikke helt erindre..... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.