Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

  • 2 uker senere...
Janne Kvammen, Klinisk Ernæringsfysiolog

Hei linaa

Næringsstoffer du kan få lite av når du ikke benytter fisk er vitamin D og omega-3 fettsyrer. For å sikre et tilfredsstillende inntak av vitamin D kan du benytte ekstra lett melk med vitamin D, margarin og egg regelmessig. I tillegg produserer kroppen din vitamin D når den får dagslys på huden. Dersom du benytter ovenfor nevnte matvarer sjelden, og er lite ute bør du benytte et kosttilskudd med vitamin D. De fleste med fiskeallergi tåler tran (som er kilde både til omega-3 og vitamin D). Dersom du har erfart at det ikke fungerer for deg bør du sørge for å få i deg de mer kortkjedete omega-3 fettsyrene fra matoljer og linfrøolje.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...