Gjest kizi Skrevet 14. august 2006 Skrevet 14. august 2006 Er det noen som har kjennskap til dette nydelige oppblåste brødet, tar jeg gjerne imot oppskrift og fremgangsmåte. Prøvde å få oppskrift da jeg var i Tyrkia, men de på retauranten sa det var hemmelig. 0 Siter
mettewa Skrevet 14. august 2006 Skrevet 14. august 2006 Her er en oppskrift: http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=7343 Riktignok på dansk, men den skal være grei å forstå. 0 Siter
Gjest kizi Skrevet 14. august 2006 Skrevet 14. august 2006 Her er en oppskrift: http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=7343 Riktignok på dansk, men den skal være grei å forstå. Tusen takk. Visstnok hørte jeg at tyrkerne skulle ha yougurt i dette brødet? Oppå brødet var noen svarte små frø og sesamfrø. 0 Siter
siddisen Skrevet 14. august 2006 Skrevet 14. august 2006 Jeg har også prøvd å lage det tyrkiske brødet, men jeg fikke det ikke oppblåst! Hvordan får en det til, tro? Det ble kjempegodt på smak, men altså ikke oppblåst. 0 Siter
flisa Skrevet 14. august 2006 Skrevet 14. august 2006 Tusen takk. Visstnok hørte jeg at tyrkerne skulle ha yougurt i dette brødet? Oppå brødet var noen svarte små frø og sesamfrø. Des må svarte frøene heter "jomfruen i det grønne"! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.