Gå til innhold

Hermetisering av blåplomme???


Anbefalte innlegg

Skrevet

jeg setter min lit til dere, dere har svar på alt. når plommene er modne og jeg skal lage noe av de, hva gjør jeg da.... noen som kan hjelpe?? tenkte å lage syltetøy og hermetisere, men trenger litt hjelp bla ang sukker mengde.

Videoannonse
Annonse
Gjest Debra irl
Skrevet

søk på google. hermetisering+plomme, så finner du steder med tips.

Skrevet

Til syltetøy skal du bruke 3 dl/270 g sukker per kg plommer og 1 dl vann. Jeg ville vært forsiktig med vannet i første omgang. Erfaring tilsier at det ofte er nok vann i plommene.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...