Paloma Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 Hvordan får dere tynn og sprø, eller tykk og luftig pizzabunn?? Min blir deigete og ekkel - usj... Gode råd til en stakkar som prøver å overgå Grandiosaen?? 0 Siter
Lillemus Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 Jeg synes den blir sprøere når vi bruker smeltet smør istedetfor olje i deigen. 0 Siter
Angelica :o) Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 Jeg synes ikke det er så vanskelig. Står en pizza og godgjør seg i ovnen nå *Sikle* Men jeg har ingen råd å gi. Jeg hater å lage mat, så vet egentlig ikke hvordan jeg får det til 0 Siter
Elisabeth1365380359 Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 Min blir alltid god! 7 dl hvetemel 1/2 ts salt 1 ts oregano 2 ss olje 2 1/2 - 3 dl vann halv pk gjær stek i midten, 220 grader, ca 15 minutter. Er deigen din klissete betyr det gjerne for lite mel. 0 Siter
Gjest pekka Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 [quote name=Angelica )' timestamp='1161017406' post='3343046] Jeg synes ikke det er så vanskelig. Står en pizza og godgjør seg i ovnen nå *Sikle* Men jeg har ingen råd å gi. Jeg hater å lage mat, så vet egentlig ikke hvordan jeg får det til åh, gjett om jeg ble fristet! Planen tidligere i dag var pizzakos i kveld, men det kokte vekk...hmmm tror jeg må vurdere på nytt ja Nyt maten!! 0 Siter
Angelica :o) Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 Du kan også kjøpe en pose. hare da! En pose som pizzabunn kan neppe smake særlig godt! *lol* 0 Siter
Angelica :o) Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 åh, gjett om jeg ble fristet! Planen tidligere i dag var pizzakos i kveld, men det kokte vekk...hmmm tror jeg må vurdere på nytt ja Nyt maten!! Jeg skulle lage i helga, men den ble bare sløvet vekk. Så da ble det i dag i stedet. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 Jeg synes pizzadeigen jeg bruker er god, og den blir bestandig vellykket. 8 dl hvetemel (bytter ofte ut halvparten med sammalt) 1 pakke tørrgjær 2,5-3 dl lunkent vann 1-2 ts seltin en god dæsj med olivenolje (aner ikke helt hvor mye jeg bruker, men vil tippe ca. 0,5 dl) Blander det tørre og har i 2,5 dl vann og olivenoljen. Elter det sammen (med olivenolje på hendene så det ikke klisser). Har i mer vann eller olje eller mel hvis det trengs. Lar heve i 30-60 minutter (eller til dobbel størrelse). Kjevler ut og har på fyll. Stekes i ovnen ved 200 grader i ca 18 minutter. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 [quote name=Angelica )' timestamp='1161018005' post='3343066] hare da! En pose som pizzabunn kan neppe smake særlig godt! *lol* Hihi, du forsto nok hva jeg mente! Men ellers måtte det nok ha vært en papirpose... Så hadde det blitt som en billig frossenpizza. 0 Siter
Angelica :o) Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 Hihi, du forsto nok hva jeg mente! Men ellers måtte det nok ha vært en papirpose... Så hadde det blitt som en billig frossenpizza. Nesten som grandis? Hi hi 0 Siter
Atene Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 Kjevle tynt, ikke etterhev, bruk _varm_ ovn. Så varm som det er mulig å få den - min går vel til ca. 290, og det setter jeg den på. 0 Siter
citygirl Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 http://www.matnyttig.no/oppskrifter/italpizzadeig.html Denne oppskriften er ganske lik den vi bruker. :-) 0 Siter
Paloma Skrevet 16. oktober 2006 Forfatter Skrevet 16. oktober 2006 Jeg synes pizzadeigen jeg bruker er god, og den blir bestandig vellykket. 8 dl hvetemel (bytter ofte ut halvparten med sammalt) 1 pakke tørrgjær 2,5-3 dl lunkent vann 1-2 ts seltin en god dæsj med olivenolje (aner ikke helt hvor mye jeg bruker, men vil tippe ca. 0,5 dl) Blander det tørre og har i 2,5 dl vann og olivenoljen. Elter det sammen (med olivenolje på hendene så det ikke klisser). Har i mer vann eller olje eller mel hvis det trengs. Lar heve i 30-60 minutter (eller til dobbel størrelse). Kjevler ut og har på fyll. Stekes i ovnen ved 200 grader i ca 18 minutter. Jeg bruker også olivenolje, både på hendene og på platen, og så trykker jeg den utover - istedet for å kjevle med mel på benken. Mulig det er derfor den forblir deig? For mye olje? Jeg har i det samme som deg, bare i mindre mengder.. 0 Siter
keinstein Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 Det overlater jeg til bakemaskinen. 0 Siter
Angelica :o) Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 Det overlater jeg til bakemaskinen. Som er kona? 0 Siter
keinstein Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 [quote name=Angelica )' timestamp='1161019587' post='3343120] Som er kona? Ingen av mine tre ekskoner lager mat. Hvis de gjorde, så måtte jeg har munnskjenk, for ikke å bli forgiftet. 0 Siter
Angelica :o) Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 Ingen av mine tre ekskoner lager mat. Hvis de gjorde, så måtte jeg har munnskjenk, for ikke å bli forgiftet. Ha ha.. Ikke rart de er dine ekskoner 0 Siter
Paloma Skrevet 16. oktober 2006 Forfatter Skrevet 16. oktober 2006 http://www.matnyttig.no/oppskrifter/italpizzadeig.html Denne oppskriften er ganske lik den vi bruker. :-) Heve i tre timer?? Det var veldig ambisiøst. Tror kanskje jeg bruker for lite mel... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.