Paloma Skrevet 16. oktober 2006 Forfatter Skrevet 16. oktober 2006 Pizzabunner får du på Smartclub? Jeg er inne i en Martha Stewart fase. Det går antagelig over av seg selv 0 Siter
keinstein Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 [quote name=Angelica )' timestamp='1161019841' post='3343126] Ha ha.. Ikke rart de er dine ekskoner Tre grådige ekskoner og elleve utakknemlige barn. 0 Siter
Angelica :o) Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 Tre grådige ekskoner og elleve utakknemlige barn. Ikke mer enn 11? Dæven 0 Siter
keinstein Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 Jeg er inne i en Martha Stewart fase. Det går antagelig over av seg selv Du blir sikkert lei av å spise vond hjemmelaget mat, og går over til min oppskrift: Ta telefonen, ring Peppes og bestill en stor nr 32, vent en time, åpne døra, betal, spis. Enkelt oppskrift som alle kan fikse. 0 Siter
keinstein Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 [quote name=Angelica )' timestamp='1161021183' post='3343177] Ikke mer enn 11? Dæven De er utakknemlige nok tilsvarende et antall på 33. 0 Siter
Angelica :o) Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 De er utakknemlige nok tilsvarende et antall på 33. Bedre lykke neste gang. 0 Siter
Gjest Ulvinnen Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 Tre grådige ekskoner og elleve utakknemlige barn. 11 barn? De formerer seg verre enn hybelkaniner. Sist hadde du bare 6. 0 Siter
keinstein Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 11 barn? De formerer seg verre enn hybelkaniner. Sist hadde du bare 6. Jeg er blitt lurt. 0 Siter
Lillemus Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 http://www.matnyttig.no/oppskrifter/italpizzadeig.html Denne oppskriften er ganske lik den vi bruker. :-) Heve i tre timer!? Hos oss hever deigen mens vi steker kjøttdeigen og løken... 0 Siter
Lillemus Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 Du blir sikkert lei av å spise vond hjemmelaget mat, og går over til min oppskrift: Ta telefonen, ring Peppes og bestill en stor nr 32, vent en time, åpne døra, betal, spis. Enkelt oppskrift som alle kan fikse. Jeg synes alle pizzaene hos Peppes smaker det samme. Nemlig alt for salt. 0 Siter
Gjest Ulvinnen Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 Jeg er blitt lurt. Helt klart. Godt at jeg hjelper deg med å huske antallet, så du kan få sjekket det ut. 0 Siter
annegunn Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 Kjevle tynt, ikke etterhev, bruk _varm_ ovn. Så varm som det er mulig å få den - min går vel til ca. 290, og det setter jeg den på. Med fare for å gjenta meg selv: Med det forholdet til pizzabunn burde du hatt en pizzastein.... 0 Siter
annegunn Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 Etter at jeg fikk en pizzzastein i bursdagsgave for et par-tre år siden har vi laget tynn og sprø bunn - også kjent som pizza ala flyfly. Tykk og luftig er slett ikke like godt. 0 Siter
Paloma Skrevet 16. oktober 2006 Forfatter Skrevet 16. oktober 2006 Etter at jeg fikk en pizzzastein i bursdagsgave for et par-tre år siden har vi laget tynn og sprø bunn - også kjent som pizza ala flyfly. Tykk og luftig er slett ikke like godt. Jeg er enig med det, men så tykk og luftig er tross alt bedre enn flat og deigete.... Skal skru opp varmen neste gang også.. 0 Siter
annegunn Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 Jeg er enig med det, men så tykk og luftig er tross alt bedre enn flat og deigete.... Skal skru opp varmen neste gang også.. Prøv flyfly sin neste gang: http://www.doktoronline.no/forum/bin/show.wa?msgid=2124606 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 Prøv flyfly sin neste gang: http://www.doktoronline.no/forum/bin/show.wa?msgid=2124606 *dulte* 0 Siter
Atene Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 Med fare for å gjenta meg selv: Med det forholdet til pizzabunn burde du hatt en pizzastein.... Det har du faktisk ikke sagt til meg før. Men innkjøpet er under vurdering. Jeg lurer bare på én ting: Hvordan gjør man det sånn praktisk? Vanligvis kjevler jeg ut bunnen, lemper den over på stekeplaten og legger på fyll. Men hvis steinen skal være glohet, blir vel det vanskelig? 0 Siter
annegunn Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 *dulte* Du har ikke svart på mailen min :-/ 0 Siter
Lunepunen Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 Jeg bruker toros ferdigblanding, mine blir luftige vis jeg beregner 4 pk på 3 store pizza, og med 2 pk på 2 pizza så får man sprøere bunn! Lykke til! 0 Siter
annegunn Skrevet 16. oktober 2006 Skrevet 16. oktober 2006 Det har du faktisk ikke sagt til meg før. Men innkjøpet er under vurdering. Jeg lurer bare på én ting: Hvordan gjør man det sånn praktisk? Vanligvis kjevler jeg ut bunnen, lemper den over på stekeplaten og legger på fyll. Men hvis steinen skal være glohet, blir vel det vanskelig? Nei, men til en hel del andre. Men så har du ikke sagt hvordan du vil ha bunnen heller, da. Det følger med en trespade som vi bruker for å flytte pizzaen over. Og så jukser vi med bakepapir, men det er muligens litt amatørmessig. Knallgod blir den ihvertfall... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.