Gjest haster litt, lager mat nå Skrevet 17. oktober 2006 Skrevet 17. oktober 2006 Jeg er ikke vant med auberginer, men har nå kjøpt en. Er det riktig at den skal være brun inni? (frøhusene er brune, mens kjøttet rundt er gul-beige). Eller har jeg kjøpt en som er for gammel? 0 Siter
NeaNoor Skrevet 17. oktober 2006 Skrevet 17. oktober 2006 Helt brune skal de da ikke være, men litt sånn gulbeige. http://www.ica.se/vardagshjalpen/lib_img/mat_ao_bilder/aubergine.jpg http://6omdagen.dk/fotos/highres/aubergine.jpg 0 Siter
flisa Skrevet 17. oktober 2006 Skrevet 17. oktober 2006 Hvorfor driver du å styrer med sånt midt på blanke formiddagen da? 0 Siter
Gjest haster litt, lager mat nå Skrevet 17. oktober 2006 Skrevet 17. oktober 2006 Helt brune skal de da ikke være, men litt sånn gulbeige. http://www.ica.se/vardagshjalpen/lib_img/mat_ao_bilder/aubergine.jpg http://6omdagen.dk/fotos/highres/aubergine.jpg Hm. Det var det jeg mente å huske ja. Da er min for gammel...bør vel gå og bytte den, men kvitteringen fikk jeg ikke med meg.... 0 Siter
Gjest haster litt, lager mat nå Skrevet 17. oktober 2006 Skrevet 17. oktober 2006 Hvorfor driver du å styrer med sånt midt på blanke formiddagen da? Fordi jeg skal gjøre klart en matrett til tidlige middagsgjester. Men vet altså ikke helt om jeg tør å servere den der. Kan man bli matforgiftet hvis auberginer er for gamle? 0 Siter
flisa Skrevet 17. oktober 2006 Skrevet 17. oktober 2006 Fordi jeg skal gjøre klart en matrett til tidlige middagsgjester. Men vet altså ikke helt om jeg tør å servere den der. Kan man bli matforgiftet hvis auberginer er for gamle? Den blir sikkert for bløt og overmoden slik som med bananer etc.ser hjeg for meg - spring og bytt den du! ER det Moussaka du lager? NAM! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.