Gjest Mechilah Skrevet 20. oktober 2006 Skrevet 20. oktober 2006 Noen som vet om noe godt jeg kan lage til kvelds i morgen? Er helt tom og trenger tips 0 Siter
Gjest lakrisbåt Skrevet 20. oktober 2006 Skrevet 20. oktober 2006 http://www.matoppskrift.no/sider/artikkel135.asp 0 Siter
Gjest lakrisbåt Skrevet 20. oktober 2006 Skrevet 20. oktober 2006 http://www.vgb.no/13174/perma/108196/ http://www.doktoronline.no/forum/bin/show.wa?msgid=3323639 0 Siter
Gjest Mechilah Skrevet 20. oktober 2006 Skrevet 20. oktober 2006 http://www.vgb.no/13174/perma/108196/ http://www.doktoronline.no/forum/bin/show.wa?msgid=3323639 Ser godt ut...takk 0 Siter
Gjest noen ting Skrevet 20. oktober 2006 Skrevet 20. oktober 2006 Ser godt ut...takk Bakt potet, fajita, tortillas, risotto, ostesmørbrød, pita med noe godt oppi, gelé og vaniljesaus, sjokoladepudding, chips, sjokolade. Drikke: brus, te, kakao. 0 Siter
Lucretia Skrevet 21. oktober 2006 Skrevet 21. oktober 2006 En oppskrift jeg synes er utrolig god helgemat: Meksikansk tomatform 2 ss olje 2 røde løk, hakkede 2 fedd hvitløk, pressede 6 modne tomater, flådde og hakkede (jeg bruker bare en boks) 1 grønn paprika, uten frø, hakket 1 ss rødvinseddik (dette har jeg sløyfet) 1 ts sukker 1/2 ts malt chilipulver 375 g hermetisk mais, silt 125 g maischips 155 g revet cheddar 2 1/2 dl rømme eller crème fraîche Forvarm ovnen til 160 grader. Varm oljen i en kjele. Løk og hvitløk blankes over middels varme i 3 min. Tilsett tomater, paprika, eddik, sukker og chilipulver. Kok uten lokk i 6-7 min eller til tomatene er myke og væsken har fordampet. Ha i maisen og kok under stadig omrøring i 3 min. Legg lagvis maischips, saus og ost i en ildfast form med et lag cheddar på toppen. Ha på rømme, og stek uten lokk i 15 min. Strø finklippet gressløk på toppen. Denne oppskriften har jeg brukt flere ganger. Sist, da jeg laget det til sambo for første gang, ville han ha kjøttdeig i, så vi hadde det i (på den ene halvdelen, jeg er veggis), kjøttdeig med tacokrydder. Det var kjempegodt syntes han. Ga også oppskriften til min mor og den ble testet ut i går, med kjøttdeig. Stor suksess! 0 Siter
Gjest *Isprinsesse* Skrevet 21. oktober 2006 Skrevet 21. oktober 2006 En oppskrift jeg synes er utrolig god helgemat: Meksikansk tomatform 2 ss olje 2 røde løk, hakkede 2 fedd hvitløk, pressede 6 modne tomater, flådde og hakkede (jeg bruker bare en boks) 1 grønn paprika, uten frø, hakket 1 ss rødvinseddik (dette har jeg sløyfet) 1 ts sukker 1/2 ts malt chilipulver 375 g hermetisk mais, silt 125 g maischips 155 g revet cheddar 2 1/2 dl rømme eller crème fraîche Forvarm ovnen til 160 grader. Varm oljen i en kjele. Løk og hvitløk blankes over middels varme i 3 min. Tilsett tomater, paprika, eddik, sukker og chilipulver. Kok uten lokk i 6-7 min eller til tomatene er myke og væsken har fordampet. Ha i maisen og kok under stadig omrøring i 3 min. Legg lagvis maischips, saus og ost i en ildfast form med et lag cheddar på toppen. Ha på rømme, og stek uten lokk i 15 min. Strø finklippet gressløk på toppen. Denne oppskriften har jeg brukt flere ganger. Sist, da jeg laget det til sambo for første gang, ville han ha kjøttdeig i, så vi hadde det i (på den ene halvdelen, jeg er veggis), kjøttdeig med tacokrydder. Det var kjempegodt syntes han. Ga også oppskriften til min mor og den ble testet ut i går, med kjøttdeig. Stor suksess! Takk Såg godt ut,passet bra,for samboeren min er veggis også.. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.