Gjest liker ikke krydder Skrevet 22. oktober 2006 Skrevet 22. oktober 2006 Hvorfor er mye av ferdigmaten også ferdig krydret? Hvorfor legger de ikke krydderet i egen pose utenom, slik at vi forbrukerne kan få krydre etter egen smak? Har en kyllinggryte fra Terina som middag idag, og det brenner i munnen og halsen! Det er ikke alle som liker sterkt krydret mat! 0 Siter
Veruca Skrevet 22. oktober 2006 Skrevet 22. oktober 2006 Slikt er irriterende, det vet jeg godt ettersom jeg heller ikke er så glad i sterkt krydder. Leste en gang at dette var for å få smak på maten som har lagt lenge/skal ligge lenge i pose/frys osv, fordi den da mister mye av smaken (såvell som næringstoffene). Løsningen på det fikser de billig vet å krydre mye. Om det er riktig vet jeg jo ikke, og det gir jo heller ikke særlig mye til svar på hvorfor de skal krydre så vanvittig sterkt, heller. Kanskje retten liksom skal være slik? Men det er jo et godt forslag å legge krydderiet i en pose ved siden av, kanskje vi skal foreslå dette til produsentene av maten, slik at dem som faktisk ønsker å smake maten også, og ikke bare chilien og brenningen i halsen også kan spise den?! Mvh 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.