Gjest josefine1 Skrevet 1. november 2006 Skrevet 1. november 2006 Har du det ? Kom på at DET vil jeg lage til middag idag ..... det er så lenge siden jeg har laget det at oppskriften er ute av hodet ...... Kan du hjelpe meg ? 0 Siter
KaVa Skrevet 1. november 2006 Skrevet 1. november 2006 Bruker samme oppskrifta som for vanlig pannekake jeg. Skal vi se om jeg husker den i hodet.. 1l melk 4 egg 5 dl mel (tror jeg det var - litt usikker) Litt salt. Pølser i biter, skinke i biter, bruna kjøttdeig eller annet - dersom du har lyst på det. (Bruker den oftest "bar") Pisk mel og melk, så klumper ikke røren så lett, tilsett deretter eggene. Ha i varm ovn (175 grader???) til den er ferdig. 0 Siter
Gjest josefine1 Skrevet 1. november 2006 Skrevet 1. november 2006 Bruker samme oppskrifta som for vanlig pannekake jeg. Skal vi se om jeg husker den i hodet.. 1l melk 4 egg 5 dl mel (tror jeg det var - litt usikker) Litt salt. Pølser i biter, skinke i biter, bruna kjøttdeig eller annet - dersom du har lyst på det. (Bruker den oftest "bar") Pisk mel og melk, så klumper ikke røren så lett, tilsett deretter eggene. Ha i varm ovn (175 grader???) til den er ferdig. Takk skal du ha Jeg mente jeg gjorde det litt annerledes enn den vanlige oppskrifta .... men kommer ikke på hva det var Ja ja, jeg kan jo teste oppskrifta di idag, forøvrig steker jeg masse baconterninger jeg å har oppi røra mmmmmmmmm, og selvfølgelig må vi har nyrørt blåbær inntil. Takk igjen ! 0 Siter
Speak Skrevet 1. november 2006 Skrevet 1. november 2006 Bruker samme oppskrifta som for vanlig pannekake jeg. Skal vi se om jeg husker den i hodet.. 1l melk 4 egg 5 dl mel (tror jeg det var - litt usikker) Litt salt. Pølser i biter, skinke i biter, bruna kjøttdeig eller annet - dersom du har lyst på det. (Bruker den oftest "bar") Pisk mel og melk, så klumper ikke røren så lett, tilsett deretter eggene. Ha i varm ovn (175 grader???) til den er ferdig. Dette har jeg aldri prøvd. Spennende. Steker du den i ildfast form og serverer den i biter med syltetøy/sukker akkurat som vanlig pannekake? 0 Siter
Gjest josefine1 Skrevet 1. november 2006 Skrevet 1. november 2006 Dette har jeg aldri prøvd. Spennende. Steker du den i ildfast form og serverer den i biter med syltetøy/sukker akkurat som vanlig pannekake? Steker den i langpanna til komfyren, den serveres akkurat som en vanlig pannekake ja. Kjempegodt og så lettvindt iforhold til å steke en og en pannekake 0 Siter
KaVa Skrevet 1. november 2006 Skrevet 1. november 2006 Bruker samme oppskrifta som for vanlig pannekake jeg. Skal vi se om jeg husker den i hodet.. 1l melk 4 egg 5 dl mel (tror jeg det var - litt usikker) Litt salt. Pølser i biter, skinke i biter, bruna kjøttdeig eller annet - dersom du har lyst på det. (Bruker den oftest "bar") Pisk mel og melk, så klumper ikke røren så lett, tilsett deretter eggene. Ha i varm ovn (175 grader???) til den er ferdig. Glemte å si: Røra må svelle litt - minst 15 minutter, gjerne litt lengre. 0 Siter
Gjest ny oppskrift Skrevet 1. november 2006 Skrevet 1. november 2006 Bruker samme oppskrifta som for vanlig pannekake jeg. Skal vi se om jeg husker den i hodet.. 1l melk 4 egg 5 dl mel (tror jeg det var - litt usikker) Litt salt. Pølser i biter, skinke i biter, bruna kjøttdeig eller annet - dersom du har lyst på det. (Bruker den oftest "bar") Pisk mel og melk, så klumper ikke røren så lett, tilsett deretter eggene. Ha i varm ovn (175 grader???) til den er ferdig. Dette har jeg aldri hørt om. Blir det en tykk pannekake som deles i mange? 0 Siter
KaVa Skrevet 2. november 2006 Skrevet 2. november 2006 Dette har jeg aldri hørt om. Blir det en tykk pannekake som deles i mange? Det blir en "tykkere" pannekake - ikke kjempetykk. Jeg steker den i langpanna, og bruker pizzahjulet for å dele den opp i passende stykker. Her er en oppskrift til: http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift12273.asp 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.