Gjest The one and only Skrevet 16. november 2006 Skrevet 16. november 2006 fikk ett stk flatbiff av svin i går a`1kg hva i all verden kan jeg lage ut av det? tenkte å lage wok i dag,men trenger ikke mer enn litt under halvparten av biffen. kan eg bruke hele biffen til noe annet godt og heller sette woken på vent? vi er en liten familie på 4 og trenger ett godt tips her. skal selvfølgelig se etter oppskrifter selv,men er ikke supersurfer her og ber derfor om bittelitt hjelp. den går ut på dato i morgen så eg ser helst til at hele greien blir brukt til noe istedenfor å kaste. kan jo porsjonere den opp og fryse ned ferdi mat,men det blir liksom ikke det samme. altså så vil eg helst bruke hele biffen i dag..får heller innvitere noen til middag eller noe hehe 0 Siter
Gjest Shira12 Skrevet 16. november 2006 Skrevet 16. november 2006 Sånn svart torokoffert, kinesisk chop suey, den er kjempegod med svinekjøtt i strimler i. Det er jo litt wokaktig da men. Strimlet svinekjøtt, stekes sammen med sopp og løk, rømme med litt vann i haes over, kokes litt. Det er også veldig godt. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 16. november 2006 Skrevet 16. november 2006 Du kan skjære den i skiver og lage svineschnitzler? 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 16. november 2006 Skrevet 16. november 2006 Du kan skjære den i skiver og lage svineschnitzler? eller dette: http://www.aperitif.net/kokebok/svin.htm 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.