Gå til innhold

Boller


Gjest ggggggggggggg

Anbefalte innlegg

Skrevet

De smaker ikke bedre, men de er luftigere. Mer gluten. Visstnok.

Skrevet

Hvis du sammenligner de med de som baker sånne små steinharde knorter med for mye mel i så :)

Jeg har verdens beste bolleoppskrift :)

Skrevet

Hvis du sammenligner de med de som baker sånne små steinharde knorter med for mye mel i så :)

Jeg har verdens beste bolleoppskrift :)

Jeg har aldri skjønt hvorfor noen baker sånne små , harde. Har sett det på tilstelninger i alle år. :P

Liker å bake de stooore, og myke jeg :) Lager heller større deig.

Skrevet

Mine hjemmebakte boller er himmelske i forhold til de du kjøper!

Men jeg innrømmer at de nystekte som Rimi'n her hadde en periode var knakende gode...

Skrevet

Mens du knuller rundt? Ikke faen! ;)

Du mener vel boller rundt? Hihihiii....

;o)

kakki1365380609
Skrevet

Hvis du sammenligner de med de som baker sånne små steinharde knorter med for mye mel i så :)

Jeg har verdens beste bolleoppskrift :)

Har du lyst å dele den med meg??? *blunker med vippene og smiler pent*

Gjest abrahamsen
Skrevet

De hjemmelagde smaker definitivt best spør du meg!

Gjest Persille
Skrevet

Du kan bake?!

Vil du gifte deg med meg? ;)

Eksen var SUPERGOD på kanelboller!!!

Det alene var grunn god nok til å vurdere bruddet på nytt...

Skrevet

Boller er oppskrytt.

Nope! Det er lite som danker ut varme, nybakte kanelboller! ;)

Skrevet

Nope! Det er lite som danker ut varme, nybakte kanelboller! ;)

Kanel er også oppskrytt. :)

Gjest Princess Peach
Skrevet

De hjemmelagde smaker definitivt best spør du meg!

Enig! Kjøpeboller er bare luft.

Skrevet

Har du lyst å dele den med meg??? *blunker med vippene og smiler pent*

Ja - men du skal få den når jeg er hjemme -

Skrevet

Har du lyst å dele den med meg??? *blunker med vippene og smiler pent*

Her kommer'n:

Stor porsjon:

2,5 kilo hvetemel

4 dl sukker

500 g smeltet margarin

1 liter melk

1/2 liter vann

250 g gjær

kardemomme

SLIK GJØR DU:

Tørrgjær og kardemomme i litt av melet (vanlig gjær smuldres rett i væsken) og opp i bakebollen hvor du har væske (melk, vann og smeltet margarin)som er litt mer enn fingerlunken . sammen med sukker. Ikke ta oppi alt melet - dette skal være veldig bløtt!

1. heving:

1/2 time til 1 time i en bolle over varmt vann i oppvaskkummen og med et klede over.

Så har du i det melet som trengs - bollene skal være klissete å bake ut...og baker de ut og setter de på brett.

2.heving;

til dobbelt størrelse

STEKING: 8-10 minutter 240 grader

kakki1365380609
Skrevet

Her kommer'n:

Stor porsjon:

2,5 kilo hvetemel

4 dl sukker

500 g smeltet margarin

1 liter melk

1/2 liter vann

250 g gjær

kardemomme

SLIK GJØR DU:

Tørrgjær og kardemomme i litt av melet (vanlig gjær smuldres rett i væsken) og opp i bakebollen hvor du har væske (melk, vann og smeltet margarin)som er litt mer enn fingerlunken . sammen med sukker. Ikke ta oppi alt melet - dette skal være veldig bløtt!

1. heving:

1/2 time til 1 time i en bolle over varmt vann i oppvaskkummen og med et klede over.

Så har du i det melet som trengs - bollene skal være klissete å bake ut...og baker de ut og setter de på brett.

2.heving;

til dobbelt størrelse

STEKING: 8-10 minutter 240 grader

Takk skal du ha :o) Den er nå notert og skal prøves ut i helgen. Elsker gjærbakst :o)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...