Glimtipper Skrevet 20. november 2006 Skrevet 20. november 2006 Du bynte. Greit, da. Du doler, mens jeg baker. 0 Siter
Piraye Skrevet 20. november 2006 Skrevet 20. november 2006 De smaker ikke bedre, men de er luftigere. Mer gluten. Visstnok. 0 Siter
flisa Skrevet 20. november 2006 Skrevet 20. november 2006 Hvis du sammenligner de med de som baker sånne små steinharde knorter med for mye mel i så Jeg har verdens beste bolleoppskrift 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 20. november 2006 Skrevet 20. november 2006 Hvis du sammenligner de med de som baker sånne små steinharde knorter med for mye mel i så Jeg har verdens beste bolleoppskrift Jeg har aldri skjønt hvorfor noen baker sånne små , harde. Har sett det på tilstelninger i alle år. Liker å bake de stooore, og myke jeg Lager heller større deig. 0 Siter
Lillemus Skrevet 20. november 2006 Skrevet 20. november 2006 Mine hjemmebakte boller er himmelske i forhold til de du kjøper! Men jeg innrømmer at de nystekte som Rimi'n her hadde en periode var knakende gode... 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 20. november 2006 Skrevet 20. november 2006 Mens du knuller rundt? Ikke faen! Du mener vel boller rundt? Hihihiii.... ;o) 0 Siter
kakki1365380609 Skrevet 20. november 2006 Skrevet 20. november 2006 Hvis du sammenligner de med de som baker sånne små steinharde knorter med for mye mel i så Jeg har verdens beste bolleoppskrift Har du lyst å dele den med meg??? *blunker med vippene og smiler pent* 0 Siter
Gjest abrahamsen Skrevet 20. november 2006 Skrevet 20. november 2006 De hjemmelagde smaker definitivt best spør du meg! 0 Siter
Gjest Persille Skrevet 20. november 2006 Skrevet 20. november 2006 Du kan bake?! Vil du gifte deg med meg? Eksen var SUPERGOD på kanelboller!!! Det alene var grunn god nok til å vurdere bruddet på nytt... 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 20. november 2006 Skrevet 20. november 2006 Boller er oppskrytt. Nope! Det er lite som danker ut varme, nybakte kanelboller! 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 20. november 2006 Skrevet 20. november 2006 Nope! Det er lite som danker ut varme, nybakte kanelboller! Kanel er også oppskrytt. 0 Siter
Gjest Princess Peach Skrevet 20. november 2006 Skrevet 20. november 2006 De hjemmelagde smaker definitivt best spør du meg! Enig! Kjøpeboller er bare luft. 0 Siter
flisa Skrevet 20. november 2006 Skrevet 20. november 2006 Har du lyst å dele den med meg??? *blunker med vippene og smiler pent* Ja - men du skal få den når jeg er hjemme - 0 Siter
flisa Skrevet 20. november 2006 Skrevet 20. november 2006 Har du lyst å dele den med meg??? *blunker med vippene og smiler pent* Her kommer'n: Stor porsjon: 2,5 kilo hvetemel 4 dl sukker 500 g smeltet margarin 1 liter melk 1/2 liter vann 250 g gjær kardemomme SLIK GJØR DU: Tørrgjær og kardemomme i litt av melet (vanlig gjær smuldres rett i væsken) og opp i bakebollen hvor du har væske (melk, vann og smeltet margarin)som er litt mer enn fingerlunken . sammen med sukker. Ikke ta oppi alt melet - dette skal være veldig bløtt! 1. heving: 1/2 time til 1 time i en bolle over varmt vann i oppvaskkummen og med et klede over. Så har du i det melet som trengs - bollene skal være klissete å bake ut...og baker de ut og setter de på brett. 2.heving; til dobbelt størrelse STEKING: 8-10 minutter 240 grader 0 Siter
kakki1365380609 Skrevet 21. november 2006 Skrevet 21. november 2006 Her kommer'n: Stor porsjon: 2,5 kilo hvetemel 4 dl sukker 500 g smeltet margarin 1 liter melk 1/2 liter vann 250 g gjær kardemomme SLIK GJØR DU: Tørrgjær og kardemomme i litt av melet (vanlig gjær smuldres rett i væsken) og opp i bakebollen hvor du har væske (melk, vann og smeltet margarin)som er litt mer enn fingerlunken . sammen med sukker. Ikke ta oppi alt melet - dette skal være veldig bløtt! 1. heving: 1/2 time til 1 time i en bolle over varmt vann i oppvaskkummen og med et klede over. Så har du i det melet som trengs - bollene skal være klissete å bake ut...og baker de ut og setter de på brett. 2.heving; til dobbelt størrelse STEKING: 8-10 minutter 240 grader Takk skal du ha ) Den er nå notert og skal prøves ut i helgen. Elsker gjærbakst ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.