hidi Skrevet 1. desember 2006 Skrevet 1. desember 2006 Sudrik sjøl :-) Det har vært vist reinslakt på TV mange ganger, og jeg har sjøl vært til stede. Blodlukta og den sure innvollstanken ligger ram over området, reina løper med vidåpne øyne med en hjertefrekvens som går rakt til himmels. Kom ikke her din skolt. Muligens er det en bedre måte å dø på, enn å dø i korridorerene på slakteriet... I forhold til dine innlegg bør du være vegetarianer.... Det er ikke jeg! 0 Siter
sheba Skrevet 1. desember 2006 Skrevet 1. desember 2006 Det er helt sikkert det samme. En sau som ble skutt intetanende smakte mye bedre. jeg går på elgjakt hvert år, siden 1986 (jager, ikke skytter) en av gamlekara sa den vonde smaken kom av stresshormoner... sikkert noe i det:) 0 Siter
keinstein Skrevet 1. desember 2006 Skrevet 1. desember 2006 Muligens er det en bedre måte å dø på, enn å dø i korridorerene på slakteriet... I forhold til dine innlegg bør du være vegetarianer.... Det er ikke jeg! Litt utenfor tema men. For et par uker siden måtte kompisen ta gammeltispa. Han skjøt henne i hodet da hun sto og strakte seg og passet gjessene i soloppgangen. Intetanende og lykkelig. Livsoppgaven var å passe gjessene, og det gjorde hun med glød hver dag. Syn og hørsel var dårlig og leddene giktbrudne. Et forferdelig griseri, men av dyp respekt for dyret. 0 Siter
hidi Skrevet 1. desember 2006 Skrevet 1. desember 2006 Litt utenfor tema men. For et par uker siden måtte kompisen ta gammeltispa. Han skjøt henne i hodet da hun sto og strakte seg og passet gjessene i soloppgangen. Intetanende og lykkelig. Livsoppgaven var å passe gjessene, og det gjorde hun med glød hver dag. Syn og hørsel var dårlig og leddene giktbrudne. Et forferdelig griseri, men av dyp respekt for dyret. Kjempeflott avlivning... Kunne ønske noen villle avlive meg like humant. men mennesker skal visst pines til the bitter end... 0 Siter
Gjest Den fete på fire Skrevet 2. desember 2006 Skrevet 2. desember 2006 Indrefilèt har egen smak fordi den er mør i seg selv.. Ingen andre filèter er _så_ møre, men de kan ha god smak..Ytrefilèt trenger litt mer steking og bør ikke serveres rød. Tillegg er bakte poteter, gratinerte poteter, broccoli, og sausene kan variere... Takk for mattips! Da blir det bakte poteter til biffen. Lenge siden jeg hadde det. ) 0 Siter
Gjest Den fete på fire Skrevet 2. desember 2006 Skrevet 2. desember 2006 Ja. Bare spør i butikken. I kjøttdisken i dag, fikk noen latterkrampe...når jeg påståelig ba om dette. Da betjeningen endelig hadde fått kommet til hektene, spurte de om jeg helst ville ha den flasket opp på tuborg eller budweiser, og de fortalte at de ville ta kontakt når de har fått skaffet det... *Hm...* ;o) 0 Siter
keinstein Skrevet 2. desember 2006 Skrevet 2. desember 2006 I kjøttdisken i dag, fikk noen latterkrampe...når jeg påståelig ba om dette. Da betjeningen endelig hadde fått kommet til hektene, spurte de om jeg helst ville ha den flasket opp på tuborg eller budweiser, og de fortalte at de ville ta kontakt når de har fått skaffet det... *Hm...* ;o) Sa de noe om prisen? 0 Siter
Gjest Den fete på fire Skrevet 2. desember 2006 Skrevet 2. desember 2006 Sa de noe om prisen? Nei 0 Siter
Gjest gees Skrevet 4. desember 2006 Skrevet 4. desember 2006 Kanskje du kunne forsøke å treffe en litt bedre forum kategori neste gang? 0 Siter
Gjest Den fete på fire Skrevet 4. desember 2006 Skrevet 4. desember 2006 Kanskje du kunne forsøke å treffe en litt bedre forum kategori neste gang? Nei, hvorfor det? ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.