Gå til innhold

Hjelp - kjøttet er som gummi!!!


Anbefalte innlegg

Gjest hva gjør jeg galt??
Skrevet

Forsøkte meg å dele opp noe mørbradbiff i biter, brunet det, og blandet det så med løk og væske.

Har nå kokt i ca 1/2 time.

Men kjøttet er seigt som gummi....hva gjør jeg galt???

Er elendig på matlaging..så hadde satt pris på noen gode råd og tips

Gjest ChiengMai
Skrevet

Vi har hatt mørbrad til middag i dag, og det kokte i alle fall to timer før vi spiste det. En halv time er sikkert alt for kort.

Skrevet

Har gjort samme tabbe med lam. Det var seigt etter 30 min, men etter noen timer var det supermørt.

Skrevet

Hei !

Det kan umulig være mørbradbiff du har fått i butikken !!!!

Den trenger maks et kvarter å koke før den er mør .

Ta med deg rester om du har , tilbake til butikken , så får du pengene tilbake .

Skrevet

Mørbrad er helt uegnet til biff - det er kokekjøtt - dessverre.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...