Gjest Varmvinge Skrevet 12. desember 2006 Skrevet 12. desember 2006 Vi har spleisekoldtbord på skolen. Jeg skal ta med kyllingvinger og dip. Hvordan skal jeg frakte vingene for å holde de varme? Og hva skal jeg ha de i som det er bra å servere i. er skolejulebord/avslutningsfest. Så det blir veldig festfest etter maten, så serveringsfat vil bli bortevekk.... Eller JEg blir bortevekk, så får ikke tatt det med meg hjem igjen. ;D 0 Siter
Angelica :o) Skrevet 12. desember 2006 Skrevet 12. desember 2006 Du kan jo lese Flisa sin ostehistorie 0 Siter
sheba Skrevet 12. desember 2006 Skrevet 12. desember 2006 [quote name=Angelica )' timestamp='1165965691' post='3432122] Du kan jo lese Flisa sin ostehistorie *latterkrampe igjen*!! 0 Siter
Angelica :o) Skrevet 12. desember 2006 Skrevet 12. desember 2006 *latterkrampe igjen*!! *Ser det hele for seg* Hehehehehe 0 Siter
sheba Skrevet 12. desember 2006 Skrevet 12. desember 2006 [quote name=Angelica )' timestamp='1165965929' post='3432128] *Ser det hele for seg* Hehehehehe tror jeg vil tenke på flisa hver gang jeg ser en sånn boks;) 0 Siter
Gemini Skrevet 12. desember 2006 Skrevet 12. desember 2006 På Binders og slike steder har slikt, i engangs-emballasje. Se http://www.binders.no/web/ePortal/ctrl?action=showgroup&nodeRI=5041481&topNode=Y&group=Y under aluminiumsformer, "transportemballasje for matutbringelse" eller andre kategorier. De har også billige plastfat etc. som kan brukes dersom du må ha det over på noe penere. 0 Siter
ekte nick Skrevet 13. desember 2006 Skrevet 13. desember 2006 Kjølebager kan utmerket brukes til det motsatte også. Bare ikke putt fryse-elementer oppi, altså. Pakk godt med aluminiumsfolie også, rundt maten. 0 Siter
hare1365380455 Skrevet 13. desember 2006 Skrevet 13. desember 2006 På europris har jeg sett slike aluminiumsformer. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.