Gjest theoline Skrevet 13. desember 2006 Skrevet 13. desember 2006 Min sønn forlanger smultringer i år, og jeg som aldri har prøvd det før da, ser for meg kjøkken i brann.. Og er det noen som har en kjempegod oppskrift på lur? Og kanskje et par tips? 0 Siter
Goldy79 Skrevet 13. desember 2006 Skrevet 13. desember 2006 Bak åleine (utan ungar rundt deg) Ha lok klart i tilfelle det blir brann. (Har aldri opplevd det!) Bruk jerngryte. For å finne ut om fettet er varmt nok, kan du steike ei brødskorpe /skalk først. Hvis det boblar (fresar) godt når du legg den i, så er gryta klar til å steike smultringar. Er faktisk kjekt å lage smultringar :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.