Gjest står klar med stekespaden Skrevet 10. februar 2007 Skrevet 10. februar 2007 Skal jeg forholde meg til datoen på pakken? Eller er det ferskvare så snart det er åpnet? Vet ikke om det er vesentlig, men det er skivet bacon. Hjelp? 0 Siter
mariex Skrevet 10. februar 2007 Skrevet 10. februar 2007 Du må nok regne det som ferskvare.Lukt på det, så kjenner du fort om det er surt! 0 Siter
Gjest steker burger uten bacon ;-) Skrevet 10. februar 2007 Skrevet 10. februar 2007 Du må nok regne det som ferskvare.Lukt på det, så kjenner du fort om det er surt! Ok, da kaster jeg det. Har vært åpent i et par uker...! Takk for svar. :-) 0 Siter
keinstein Skrevet 10. februar 2007 Skrevet 10. februar 2007 Bakterienivået og dermed spiselighet avhenger av mange faktorer. Ved å ivareta god hygiene, holde temperaturen nede, dekke til maten og varmebehandle maten godt før du spiser, så kan du spise mat som er gått langt ut over holdbarhetsdato. Jeg spiste servelat som var gått ut på dato for en uke siden, pickles fra 1978, pølser på boks fra 1972, ketsjup som gikk ut i 2005, militærproviant på boks fra 1967. Hva er vitsen med det? Spørsmålet er hvem som setter datoen og hvorfor. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.