Signaturelle Skrevet 11. februar 2007 Skrevet 11. februar 2007 Skulle gjerne hatt en god oppskrift på middag med kyllingfilèt. Finner masse når jeg kikker rundt, men vil gjerne prøve noe som dere anbefaler:) 0 Siter
Åsemor Skrevet 11. februar 2007 Skrevet 11. februar 2007 Vår superkyllingmiddag: Skjær opp filet i biter. Stek. Krydre med MYE krydder. Vi bruker det som heter "blandingskrydder" og litt aromat-krydder. Så heller du en putt fløte over, og lar det surre litt til fløten har blitt litt tykk. Serveres med ris til. Og sikkert også salat for de som spiser det. Kyllingkjøttdeig kan også tilberedes på denne måten. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 11. februar 2007 Skrevet 11. februar 2007 Dette er ingen full oppskrift, men jeg synes det er veldig godt å marinere kyllingfiletene en times tid, før de rulles inn i bacon (fest med tannpirkere) og settes i ovnen (alternativt på grillen, om sommeren). Blir utrolig saftig og godt. 0 Siter
NeaNoor Skrevet 11. februar 2007 Skrevet 11. februar 2007 Dette er veldig godt: Kutt kyllingfilet i biter, krydre med godt krydder (jeg bruker salt, pepper og thailansk wokkrydder) og stek det sammen med paprika (gjerne flere farger), sjampingjong og litt hvitløk. Hell over en boks hakkede tomater, matfløte og litt buljongvann. Ris til. Knallgodt! 0 Siter
Gjest blame Skrevet 11. februar 2007 Skrevet 11. februar 2007 Stek champignon, løk og kyllingfilét i biter, i hver sin turn. Krydre godt med salt og pepper underveis. Ha alt over i samme panne til slutt, ha over matfløte og litt vann. La dette stå og putre noen minutter. Server med ris (og salat, hvis du vil). Kjempegodt! 0 Siter
Kitina Skrevet 11. februar 2007 Skrevet 11. februar 2007 Vår superkyllingmiddag: Skjær opp filet i biter. Stek. Krydre med MYE krydder. Vi bruker det som heter "blandingskrydder" og litt aromat-krydder. Så heller du en putt fløte over, og lar det surre litt til fløten har blitt litt tykk. Serveres med ris til. Og sikkert også salat for de som spiser det. Kyllingkjøttdeig kan også tilberedes på denne måten. Skjær opp kyllingfileten i fingertykke strimler. Stek sammen med hakket løk. Hell over ca halvannen dl hønsebuljong og la det koke noen minutter. Hell over en boks creme fraise som du har blandet et par ts hvetemel i og krydre med karri til alt har fått en fin farge. Det går med en del karri. Serveres med nystekte hvitløksbaguetter og salat. 0 Siter
willow Skrevet 11. februar 2007 Skrevet 11. februar 2007 Jeg var en gang i tida en "buddy" for en amerikansk student i Trondheim.Hu var fra Lousiana og elsket å krydre alt mulig. Vi kjøpte inn ris, kyllingfilet, bretagnesaus og div grønnsaker til middag. Jeg begynte å mekke. Hu tok over gryta rimelig raskt. Først hadde hun på MASSE smør (hun ville helst bruke lett-smør, men det hadde vi ikke da), krydret filetene intenst med salt og pepper. Stekte. Så, når smøret var "borte", tok hun en runde med alt igjen. Dette gjorde hun flere ganger. REsultatet var en herlig saftig og deilig godt krydra filet. Jeg underdriver ikke når jeg sier at du må virkelig TA I med salt og pepper. Cajun cooking 0 Siter
Klara Q Skrevet 11. februar 2007 Skrevet 11. februar 2007 Skjær fileten i biter, stek på panne, ha på kebabkrydder (egen pose fra en av disse krydderfabrikantene). Server i varme pitabrød med issalat, ananas og hvitløksdressing. Og alt annet du måtte ha lyst å putte i 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 11. februar 2007 Skrevet 11. februar 2007 Ser mange foreslår å skjære fileten i biter før den stekes. Etter min mening bør kyllingfileten stekes hel for å smake godt - små stekte biter blir fort veldig tørre. Mishandling av dyre råvarer! Om du absolutt ønsker en rett med stekte biter bør du i hvertfall marinere bitene før steking - og steke dem ved høy temperatur. 0 Siter
Patsi Skrevet 11. februar 2007 Skrevet 11. februar 2007 Krydre filetene med kyllingkrydder, og stek de i ildfast form. Serveres sammen med salt/pepper chips og drue/purre-salat. Drue/purre-salat: 1 purre 1 boks stenfrie druer (deles i to) 1 boks rømme 1 pose majones Litt salt og pepper Kjempegodt! 0 Siter
Patsi Skrevet 11. februar 2007 Skrevet 11. februar 2007 Krydre filetene med kyllingkrydder, og stek de i ildfast form. Serveres sammen med salt/pepper chips og drue/purre-salat. Drue/purre-salat: 1 purre 1 boks stenfrie druer (deles i to) 1 boks rømme 1 pose majones Litt salt og pepper Kjempegodt! ...og kokt ris, selvfølgelig! 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 12. februar 2007 Skrevet 12. februar 2007 Krydre filetene med kyllingkrydder, og stek de i ildfast form. Serveres sammen med salt/pepper chips og drue/purre-salat. Drue/purre-salat: 1 purre 1 boks stenfrie druer (deles i to) 1 boks rømme 1 pose majones Litt salt og pepper Kjempegodt! Ser flere her inne skriver kyllingkrydder, men hva er det? Finner aldri noe i butikkene som heter det. 0 Siter
Patsi Skrevet 12. februar 2007 Skrevet 12. februar 2007 Ser flere her inne skriver kyllingkrydder, men hva er det? Finner aldri noe i butikkene som heter det. Det står sammen med alle de andre krydderne, og heter bare kyllingkrydder. Sånn Hindu-glassboks med grønn kork. 0 Siter
Klara Q Skrevet 12. februar 2007 Skrevet 12. februar 2007 Ovnsstekt kyllingfillet med en skive bacon eller spekeskinke rullet rundt er digg. Her er en oppskrift jeg fant på NRK: Skjær et dypt snitt på langs av kyllingfiletene, og legg inn en skive blåmuggost. Surr sammen kylling og ost ved å vikle baconskiver rundt slik at det dekker hele kyllingstykket. Brun raskt i pannen på ganske sterk varme, og legg så i ildfast form. Stek på 180 - 200 grader i ca. 15 minutter. Ta det ut å la det hvile i ca. 5 minutter under folie. Blåmuggost kan droppes, evt. erstattes med krydderost eller et godt kryddersmør. Det går også fint an å droppe bruningen i stekepannen, og bare legge direkte i stekeovnen. Serveres med valgfritt tilbehør 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 12. februar 2007 Skrevet 12. februar 2007 Det står sammen med alle de andre krydderne, og heter bare kyllingkrydder. Sånn Hindu-glassboks med grønn kork. Hmm.. Må se i noen andre butikker jeg da 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.