Gå til innhold

Middag i dag


Anbefalte innlegg

Gjest tooblond
Skrevet

Hei, skal prøve leirgryta vår for første gang i dag. Har søkt litt på nett(også her på DOL) og funnet noen oppskrifter. Men har veldig lyst til å prøve svinekoteletter i denne gryta. Er det noen her som har en god oppskrift på dette?

Tror dere jeg bare kan legge kotelettene lagvis sammen med grønnsaker uten å brune dem først? Tenkte å la gryta stå på lav temp. i mange timer, sånn som en hadde skrevet i tråden om søndagsmiddag.

Trenger jeg ikke å ha fett i denne gryta i det hele tatt? Må jeg tømme noe slags væske over(buljong e. l.)?

Mange spørsmål ja, men har hørt at maten blir så god i sånn så nå vil jeg også prøve!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...