Gjest tooblond Skrevet 12. februar 2007 Skrevet 12. februar 2007 Hei, skal prøve leirgryta vår for første gang i dag. Har søkt litt på nett(også her på DOL) og funnet noen oppskrifter. Men har veldig lyst til å prøve svinekoteletter i denne gryta. Er det noen her som har en god oppskrift på dette? Tror dere jeg bare kan legge kotelettene lagvis sammen med grønnsaker uten å brune dem først? Tenkte å la gryta stå på lav temp. i mange timer, sånn som en hadde skrevet i tråden om søndagsmiddag. Trenger jeg ikke å ha fett i denne gryta i det hele tatt? Må jeg tømme noe slags væske over(buljong e. l.)? Mange spørsmål ja, men har hørt at maten blir så god i sånn så nå vil jeg også prøve! 0 Siter
NeaNoor Skrevet 12. februar 2007 Skrevet 12. februar 2007 Dette er godt: http://www.aperitif.no/index.db2?dosok=1&doadv=0&result=1&vistype=3&match=koteletter&oppskriften=40638&artikkel=&bartender=&kokebok=ja&pollisten 0 Siter
Gjest tooblond Skrevet 12. februar 2007 Skrevet 12. februar 2007 Dette er godt: http://www.aperitif.no/index.db2?dosok=1&doadv=0&result=1&vistype=3&match=koteletter&oppskriften=40638&artikkel=&bartender=&kokebok=ja&pollisten Ja, det så virkelig godt ut! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.