pærebrus Skrevet 12. februar 2007 Skrevet 12. februar 2007 Har laget en farse av kyllingkjøttdeig og egg, og sist jeg lagde dette kunne jeg trille boller av denne for å ha i suppen. Men nå er den kjempebløt, og går ikke an å forme. Hva kan jeg ha oppi for å få den fastere? Potetmel?? 0 Siter
Line Skrevet 12. februar 2007 Skrevet 12. februar 2007 Maizennamel om du har det, for det klumper ikke så mye som potetmel. Om ikke annet så kan du jo røre potetmel godt ut i litt vann før du blander det i farsen. Jeg har også kyllingkjøttdeig på benken, men så langt kom jeg med den middagen. Har null matlyst, og null lyst til å lage noe som helst, men ungene begynner visst å bli sultne... 0 Siter
pærebrus Skrevet 12. februar 2007 Forfatter Skrevet 12. februar 2007 Maizennamel om du har det, for det klumper ikke så mye som potetmel. Om ikke annet så kan du jo røre potetmel godt ut i litt vann før du blander det i farsen. Jeg har også kyllingkjøttdeig på benken, men så langt kom jeg med den middagen. Har null matlyst, og null lyst til å lage noe som helst, men ungene begynner visst å bli sultne... Du kan lage denne: http://www.aperitif.no/index.db2?id=98409 Kjempegod, lager den nå. Prøver litt maizenna jeg da. 0 Siter
Sofline Skrevet 12. februar 2007 Skrevet 12. februar 2007 Potetmel fungerer. Vanlig hvetemel går også. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.