Gå til innhold

Har laga tofu fra bunnen av i dag!


gnochi

Anbefalte innlegg

Etter 2 timer var den endelig ferdig, har aldri gjort dette før...

Men noen spm:

Den soyapureen som blir igjen etter å ha laga tofu, har lest at den kan brukes til å lage burgere av. Kalles denne pureen også for soyafarse?

Kan jeg fryse ned denne farsen og selve tofuen? Evt. hvor lenge holder de seg i kjøleskap?

Har noen oppskrift på hva jeg kan bruke soyafarsen til? Burgere? Eller f.eks kan en blande inn tacokrydder og bruke den som taco"kjøttdeig"?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...