mitzie Skrevet 11. april 2007 Del Skrevet 11. april 2007 Hei Er det ikke så farlig å bruke honning som søtningsstoff sammenlignet med sukker? Er det sunnere å bruke fruktose som søtningsstoff sammenlignet med vitt raffinert sukker? Er det sunnere å bruke brunt sukker som søtningsstoff sammenlignet med vitt raffinert sukker? Kan disse 3 alternativene rangeres hva gjelder sunnhet i forhold til vitt raffinert sukker! ER DET ELLERS MULIG Å FÅ OPPSKRIFTEN PÅ HVORDAN MAN LAGER DEN JAPANSKE RETTEN " NATTO", SOM LAGES AV GJÆREDE SOYABØNNER OG SKAL VÆRE VELDIG RIK PÅ ENDEL VITAMINER OG GRUNNSTOFFER SOM ELLERS ER VANSKELIG Å FÅ DEKKET VIA ANNET NÆRINGSINNTAK!? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 14. april 2007 Del Skrevet 14. april 2007 Dette er vel ting de lærde strides om. Raffinert sukker er ikke sunt, brunt (altså ikke raffinert) sukker er bedre, honnign er bedre da det inneholder andre sunne saker. Og vær så snill, pass på caps locken din, når du skriver med bare store bokstaver på nettet betyr det at du roper og det er slitsomt å lese det. Ang. oppskriften du søker ser det ut til å være bare gjærede soyabønner og i fortfarten finner ikke jeg noe annet på nettet i alle fall. Men jeg kan ikke helt skjønne at gjærede soyabønner skal gi vitaminer og stoffer man kan ha problemer med å få i seg ellers? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.