Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har tenkt å servere rullekake på lørdag, men kan jeg lage den på fredag? Hvis det er mulig skal jeg sette den kaldt da eller romtemperatur? Har lest flere steder at det er viktig å rulle kaka mens bunnen er varm, er det vanskelig? Vil jo helst unngå sprekker.. Eller kanskje jeg kan ta sjokolade eller krem eller noe utenpå? Er ikke så glad i krem så er takknemlig for tips :)

Skrevet

Jeg ruller den mens det fremdeles er litt lunk i den. Den kan ikke være for varm hvis du f eks har moccakrem inni. Da smelter kremen. Når den er ferdig rullet har jeg den liggende tett i bakepapir . Den står seg godt i kjøleskapet. Jeg har aldri brydd meg om en sprekk eller to. Den blir fast og fin etter å ha ligget sammenrullet i bakepapir, og er lett å få skjært i fine skiver.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...