Spirello Skrevet 26. april 2007 Skrevet 26. april 2007 Vi skal ha fest og trenger noen tips til småretter/snakcs vi kan servere gjestene. Må være noe man kan ta i hånda og momse, ikke tallerken eller bestikk. Tenkte på et eller annen på tannpirkere eller noe? Bør være noe som kan være kaldt, og enkelt for oss å fikse i forkant. Gulrøtter med dip og potetgull skal jeg og ha, men tenkte på noe mer "mat" uten at det er ordentlig mat hvis dere skjønner? Lett og enkelt, og godt Tips?? 0 Siter
Gjest Cezalion Skrevet 26. april 2007 Skrevet 26. april 2007 Kyllingvinger? Marinerte og forstekte scampi? 0 Siter
Gjest prust Skrevet 26. april 2007 Skrevet 26. april 2007 En gang vi hadde fest, kjøpte vi sånne tørre lefser som vi bløytet i vann og smurte ulike typer pålegg på og rullet sammen. Delte rullene opp så de var ca 3 cm lange. Norn med laks, noen med spekeskinke osv. Veldig stilig - og godt! 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 26. april 2007 Skrevet 26. april 2007 Lakseruller (lefse, snøfriskost, finhakka rødløk og røkelaks, rull sammen og skjær skiver og stikk på en tannpirker) Dadler med bacon (rull 1/2 skive bacon rundt hver daddel. Legg dadlene med «baconskjøten» nedover, og deretter på alle sidene i en panne til baconet er blitt sprøtt. Stikk en tannpirker gjennom hver daddel og server) Serranoskinke Manchego-ost Spicy kjøttboller (finhakka løk, hvitløk og litt chili, samt innmaten av et fint rundstykke og et egg blandes sammen med en pakke karbonadedeig, form små boller, kok dem et par min i kyllingkraft og steik dem i panne etterpå. Kan også spises med tannpirker!) 0 Siter
jubalong70 Skrevet 26. april 2007 Skrevet 26. april 2007 Kjøttboller med tannpirkere. Ostebiter, cherrytomater, frukt i biter, skinke og ost sammen, paprika. 0 Siter
Gjest hello you Skrevet 26. april 2007 Skrevet 26. april 2007 En gang vi hadde fest, kjøpte vi sånne tørre lefser som vi bløytet i vann og smurte ulike typer pålegg på og rullet sammen. Delte rullene opp så de var ca 3 cm lange. Norn med laks, noen med spekeskinke osv. Veldig stilig - og godt! Smør og så pålegg? 0 Siter
Gjest prust Skrevet 26. april 2007 Skrevet 26. april 2007 Smør og så pålegg? Ja, tror det. Det er litt lenge siden. Til laksen hadde vi jo smør under. Men så brukte vi vel skinkeost/kremost + skinke, og da trenger en ikke smør under. Vi serverte det som en aperitiff, sammen med gløgg når gjestene kom :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.