Gjest Fiskemiddag Skrevet 28. april 2007 Skrevet 28. april 2007 Kjøpte Torskeloint på SmartClub i går, som vel skal være den fineste fileen av torsk. Kan jeg skjære den opp i serveringsbiter og trekke den i kokende vann. Hvordan ser man når den er ferdig? Eventuelt hvor mange minutter? Eventuelt ved tilberedelse i folie i stekovn. Hvor lenge skal den stekes der? Bruker vel ca 20 minutter på laks, men er det mindre på fin torsk? Og det er vel vanskeligere å se om den er ferdig? (laks skifter jo farve så den er enkel for en sånn som meg). Blir glad for litt nøyaktig beskrivelse takk!! 0 Siter
Lillemus Skrevet 28. april 2007 Skrevet 28. april 2007 Torsken skifter også farge! Når den er rå er den blank i kjøttet, når den er gjennomtrukket / stekt er den helt hvit og løsner lett fra ryggbeinet om du prøver med en kniv. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.