Gå til innhold

Hvordan tilberede Torskeloint?


Anbefalte innlegg

Gjest Fiskemiddag
Skrevet

Kjøpte Torskeloint på SmartClub i går, som vel skal være den fineste fileen av torsk. Kan jeg skjære den opp i serveringsbiter og trekke den i kokende vann. Hvordan ser man når den er ferdig? Eventuelt hvor mange minutter?

Eventuelt ved tilberedelse i folie i stekovn. Hvor lenge skal den stekes der? Bruker vel ca 20 minutter på laks, men er det mindre på fin torsk? Og det er vel vanskeligere å se om den er ferdig? (laks skifter jo farve så den er enkel for en sånn som meg).

Blir glad for litt nøyaktig beskrivelse takk!!

Skrevet

Torsken skifter også farge! Når den er rå er den blank i kjøttet, når den er gjennomtrukket / stekt er den helt hvit og løsner lett fra ryggbeinet om du prøver med en kniv.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...