Gå til innhold

Holdbarhet


Gjest Den grønne kokk

Anbefalte innlegg

Gjest Den grønne kokk
Skrevet

Kan jeg bake sjokoladekake i dag (sånn langpannepose) og servere den på tirsdag?

Evt. bare lage kaken i dag og ha på glasuren på tirsdag?

Skrevet

Det går fint, best er det jo om du har en fryser å putte den i til så lenge. Og vent med å ha på glasuren.

Skrevet

Ja. Det går fint. Eventuelt kan du gjøre som Lillemus foreslår og vente med å ta på glasuren, men min erfaring sier at sjokoladekaker holder seg lenge. Ofte synes jeg de kan bli bedre av å stå (med glasur), men jeg har ikke prøvd ferdigkake.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...