Gjest pizzabunn Skrevet 7. mai 2007 Skrevet 7. mai 2007 Når jeg forhever deigen (for lenge/for høy temperatur?), så får den av og til en veldig alkohol-aktig lukt - hva skyldes dette? Er det bare kaste deigen da, og begynne på nytt? Hvilke baketips har dere, når det gjelder heving, temperatur, knaing osv? 0 Siter
Gjest sjøstjerna Skrevet 7. mai 2007 Skrevet 7. mai 2007 Du har jo gjær i deigen... Som "gjærer" og får deigen til å heve seg... og et av produktene kan være alkohol. Ikke noe å bry seg om. Det blir borte under steking. 0 Siter
Sofline Skrevet 8. mai 2007 Skrevet 8. mai 2007 Det tror jeg går bort når du steker den. Temperaturen på væsken du rører ut gjæren i bør være 37 grader. Bruk termometer eller stikk fingertuppen ned i (du kjenner ingenting når vannet har riktig temperatur). Deigen bør knas hundre ganger har jeg lest ett sted. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.