Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har veldig vanskelig med besluttninger ja, lettere å hjelpe andre enn seg selv ;-)

Derfor godt med dere her inne :-)

Bare hyggelig å hjelpe! :-)

Skrevet

Om det er en ostekake ville jeg helt klart gått for geleen. Gelélokk er jo nesten obligatorisk på ostekake?

Kan du ikke bare pynte med sjokolade da? Før du heller over geleen?

Jeg har lage ostekake uten gelelokk før. Jeg synes det blir like mye ostekake.

Skrevet

Nå har jeg helt på gelleen oppå sjokoladepyntene.

Tar med meg kiwi og finner et stort fat der den skal serveres.

Setter kakefatet oppå det store fatet.

Der pynter jeg med kiwi rundt kaken på det store fatet.

Tusen takk for hjelpen alle sammen :-)

Gjest ChiengMai
Skrevet

Søskenbarnet til mannen min bruker å pynte med kiwi i en ostekake med gele på toppen. Jeg spurte henne en gang om hvordaan ho fikk stiv gele, og i følge henne er hemmeligheten å bruke meierienes gele, varme denne forsiktig opp til den er flytende og ha den oppå kiwien. Selv har jeg aldri prøvd, men jeg har spist hennes ostekake pyntet med kiwi i gele flere ganger.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...