Sofline Skrevet 24. mai 2007 Skrevet 24. mai 2007 Jeg har veldig vanskelig med besluttninger ja, lettere å hjelpe andre enn seg selv ;-) Derfor godt med dere her inne :-) Bare hyggelig å hjelpe! :-) 0 Siter
Sofline Skrevet 24. mai 2007 Skrevet 24. mai 2007 Om det er en ostekake ville jeg helt klart gått for geleen. Gelélokk er jo nesten obligatorisk på ostekake? Kan du ikke bare pynte med sjokolade da? Før du heller over geleen? Jeg har lage ostekake uten gelelokk før. Jeg synes det blir like mye ostekake. 0 Siter
Gjest veve Skrevet 24. mai 2007 Skrevet 24. mai 2007 Nå har jeg helt på gelleen oppå sjokoladepyntene. Tar med meg kiwi og finner et stort fat der den skal serveres. Setter kakefatet oppå det store fatet. Der pynter jeg med kiwi rundt kaken på det store fatet. Tusen takk for hjelpen alle sammen :-) 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 24. mai 2007 Skrevet 24. mai 2007 Søskenbarnet til mannen min bruker å pynte med kiwi i en ostekake med gele på toppen. Jeg spurte henne en gang om hvordaan ho fikk stiv gele, og i følge henne er hemmeligheten å bruke meierienes gele, varme denne forsiktig opp til den er flytende og ha den oppå kiwien. Selv har jeg aldri prøvd, men jeg har spist hennes ostekake pyntet med kiwi i gele flere ganger. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.