Gjest Hvor lenge? Skrevet 24. mai 2007 Skrevet 24. mai 2007 Tenkte å steke noen kylling fileer i ovnen i helga. Bruner de litt på panna først, men hvor lenge og på hvor mange grader skal jeg ha de i ovnen etterpå? 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 24. mai 2007 Skrevet 24. mai 2007 Tips: Mariner filetene først. Og enda bedre: Pakk dem også inn i bacon som festes med tannpirkere/cocktailpinner. Da blir kyllingen utrolig saftig og god. :-) 0 Siter
Carwing Skrevet 24. mai 2007 Skrevet 24. mai 2007 200 grader i ca 10 min En time ville nå jeg hatt de i ovnen. Minst. Blir kanskje kullbiter da? 0 Siter
Sofline Skrevet 24. mai 2007 Skrevet 24. mai 2007 En time ville nå jeg hatt de i ovnen. Minst. Blir kanskje kullbiter da? Ikke langt fra i alle fall... :-) 0 Siter
fineline Skrevet 24. mai 2007 Skrevet 24. mai 2007 Du trenger ikke å steke dem både på panna og i ovnen. Velg det ene. 0 Siter
Gjest Sviddefilet Skrevet 25. mai 2007 Skrevet 25. mai 2007 Ikke langt fra i alle fall... :-) Mariner kyllingen og stek den på 250 grader i tre timer. 0 Siter
Sofline Skrevet 25. mai 2007 Skrevet 25. mai 2007 Mariner kyllingen og stek den på 250 grader i tre timer. Synes du? :-) 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 25. mai 2007 Skrevet 25. mai 2007 Du trenger ikke å steke dem både på panna og i ovnen. Velg det ene. Tull på deg! de blir MYE saftigere dersom du slenger dem fort i panna først, og så setter dem i ovnen etterpå. Prøv sjøl! 0 Siter
annegunn Skrevet 25. mai 2007 Skrevet 25. mai 2007 Tull på deg! de blir MYE saftigere dersom du slenger dem fort i panna først, og så setter dem i ovnen etterpå. Prøv sjøl! *nikker* Hei :-) 0 Siter
Gjest Hvor lenge? Skrevet 25. mai 2007 Skrevet 25. mai 2007 Tips: Mariner filetene først. Og enda bedre: Pakk dem også inn i bacon som festes med tannpirkere/cocktailpinner. Da blir kyllingen utrolig saftig og god. :-) Men hvor sterk varme og hvor lenge... Ble jo bare mer forvirra her. Fra tjue minutter til tre timer har jeg fått tips om. 0 Siter
Atene Skrevet 25. mai 2007 Skrevet 25. mai 2007 Men hvor sterk varme og hvor lenge... Ble jo bare mer forvirra her. Fra tjue minutter til tre timer har jeg fått tips om. 200 grader, 20 minutter. 3 timer er en fleip. Det må det være. 0 Siter
Sofline Skrevet 25. mai 2007 Skrevet 25. mai 2007 Tull på deg! de blir MYE saftigere dersom du slenger dem fort i panna først, og så setter dem i ovnen etterpå. Prøv sjøl! Jeg skriver under på den. De trenger en skorpe. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 25. mai 2007 Skrevet 25. mai 2007 Men hvor sterk varme og hvor lenge... Ble jo bare mer forvirra her. Fra tjue minutter til tre timer har jeg fått tips om. Svak varme = lang tid Sterk varme = kort tid Sikkert greit med 20 min. og 200 grader, slik Atene nevner. 0 Siter
annegunn Skrevet 25. mai 2007 Skrevet 25. mai 2007 Il Mimo i år? Næsj. http://www.vinmonopolet.no/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-vmp-Site/no_NO/-/NOK/v_ViewProductDetail-Start;pgid=PDdIpmopVUk000EIiDawO9sM0000iFB0BL7K?ProductUUID=aEQKdlENxN8AAAEJusMxjeVR&CatalogCategoryID=&JumpTo=OfferList eller Rosaura, da, selvfølgelig. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 26. mai 2007 Skrevet 26. mai 2007 Næsj. http://www.vinmonopolet.no/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-vmp-Site/no_NO/-/NOK/v_ViewProductDetail-Start;pgid=PDdIpmopVUk000EIiDawO9sM0000iFB0BL7K?ProductUUID=aEQKdlENxN8AAAEJusMxjeVR&CatalogCategoryID=&JumpTo=OfferList eller Rosaura, da, selvfølgelig. *løper og kjøper* 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.