Gjest Persille Skrevet 1. juli 2007 Skrevet 1. juli 2007 Jeg er på jakt etter en bok jeg leste for noen år siden, men husker verken tittel eller forfatter. Den handler om en kokk som beskriver arbeidslivet i New Yorks restauranter, det starter med at han faller for det kulinariske etter en ferie i Frankrike, og videre jobber seg oppover i restaurantbransjen via diverse lugubre og luksuriøse steder. Det dreier seg også mye om kulturen på kjøkkenet, hva man skal se etter på de forskjellige restaurantene, og hva man ikke burde spise. Hvordan man leser en meny, hva som er godt i de forskjellige byene - og kanskje mest av alt hierarkiet i resturantbransjen. Med tiden åpner han flere egne steder, med varierende hell - både for egen og andres øknonomi. Noen som vet hvilken bok jeg snakker om? Jeg har søkt på alt jeg kan komme på nemlig.... 0 Siter
Gjest Persille Skrevet 1. juli 2007 Skrevet 1. juli 2007 Sånn er det alltid http://www.bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=135146&rom=MP 0 Siter
songbirdy Skrevet 1. juli 2007 Skrevet 1. juli 2007 Sånn er det alltid http://www.bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=135146&rom=MP haha! Akkurat den linken jeg hadde tenkt å lime inn, med forslag om det kunne være den boken. Har ikke lest den forøvrig. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.