Gjest Rachel Skrevet 28. mai 2001 Del Skrevet 28. mai 2001 Har helt kuttet ut å spise oksekjøtt, og spiser for det meste kylling, men ikke så mye. vurderer å bli vegetarianer (som spiser noe fisk og melkeprodukter), men er redd for å ikke klare å få i meg nok proteiner. Spiser lite kjøtt nå også, men mye grønnsaker. Hva kan jeg spise for å sikre at jeg får i meg nok proteiner? Trener en del.... . 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest motisaz Skrevet 28. mai 2001 Del Skrevet 28. mai 2001 proteiner er ikke noe problem...så kenge det otale kaloriinnholdet er det nesten umulig å få i seg for lite proteiner!! men uanset: nøtter og frø ( sesamfrø, peanøtter, mandler..etc) bønner/belgfrukter, og soya, er gode proteinkilder 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest pirk, pirk Skrevet 28. mai 2001 Del Skrevet 28. mai 2001 Spiser du litt fisk er du ingen vegetarianer! Da spiser du bare lite fisk. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
damien Skrevet 30. mai 2001 Del Skrevet 30. mai 2001 Hei..proteiner = kikerter..og som pirk pirk sa : spiser du fisk er du ingen vegetarianer ) "my true compassion is for all living things" 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Janne Kvammen, Klinisk Ernæringsfysiolog Skrevet 30. mai 2001 Del Skrevet 30. mai 2001 Hei Rachel Det er svært sjelden problematisk å dekke proteinbehovet selv om man ikke spiser kjøtt. Både fisk, melkeprodukter og egg er gode kilder til proteiner av høy kvalitet. Andre proteinkilder er kornprodukter, nøtter, frø og alle typer belgvekster. Dersom du spiser for lite mat kan det imidlertid være vanskelig å dekke proteinbehovet. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.