Gjest prust Skrevet 27. august 2007 Del Skrevet 27. august 2007 Kjør frosne bær (f.eks. jordbær) i hurtigmikser og bland det med kesam. Kan evt. søtes med litt søtstoff av et eller annet slag. Kjempegodt både som frokost, og som alternativ til is. Den magre kesamen funker kjempebra til dette formålet. Det hørtes godt ut! Skal prøves! Jeg hadde noen klatter med kesamen i fiskeretten min (fisk i folie i ovnen) - men det ble en merkelig konsistens :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 27. august 2007 Del Skrevet 27. august 2007 Orginal Kesam er mye rundere på smak. Den er sånn midt på treet mellom mager kesam og lettrømme i sunnhet, men smaker det samme som lettrømme. Passer til taco og dip. Pass på at den evt har god dato. Når den nærmer seg utløpsdato/har gått ut blir den søk på smaken. Æsj! Enig i at mager kesam ikke er noe særlig. Skal nå prøve den funlight varianten da... Da prøver jeg vanlig kesam neste gang! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 27. august 2007 Del Skrevet 27. august 2007 Det hørtes godt ut! Skal prøves! Jeg hadde noen klatter med kesamen i fiskeretten min (fisk i folie i ovnen) - men det ble en merkelig konsistens :-) Asså, nå må du slutte å snike inn den heslige kesamen din i alt mulig til middag. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 27. august 2007 Del Skrevet 27. august 2007 Asså, nå må du slutte å snike inn den heslige kesamen din i alt mulig til middag. *ho ho* Sneik oppi resten av kikertene også jeg :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mariaflyfly Skrevet 27. august 2007 Del Skrevet 27. august 2007 *ho ho* Sneik oppi resten av kikertene også jeg :-) *urk* 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 27. august 2007 Del Skrevet 27. august 2007 *urk* I dag er det pappaen som er sjef på kjøkkenet - jeg skal jobbe lenge. Tenker det blir grandiosa da - til stor jubel fra ungene! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pærebrus Skrevet 29. august 2007 Del Skrevet 29. august 2007 Der jeg ellers ville hatt rømme. På vaffel med jordbærsyltetøy eller til stekt fisk for eksempel. Jeg har prøvd å bruke den til dip, men da ble det litt merkelig... På vafler er det godt med vaniljekesam og syltetøy! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pærebrus Skrevet 29. august 2007 Del Skrevet 29. august 2007 Jeg bruker kesam i saus. Til kylling for eksempel, så koker jeg ut stekekraften og putter oppi en buljongterning ekstra. Dette koker jeg opp og tilsetter maisennamel for å tykne det. Skrur ned varmen og har oppi kesam og krydder. Kjempegodt! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 29. august 2007 Del Skrevet 29. august 2007 Jeg bruker kesam i saus. Til kylling for eksempel, så koker jeg ut stekekraften og putter oppi en buljongterning ekstra. Dette koker jeg opp og tilsetter maisennamel for å tykne det. Skrur ned varmen og har oppi kesam og krydder. Kjempegodt! Lurt! takk for tips! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.