Lillemus Skrevet 14. september 2007 Del Skrevet 14. september 2007 Har begynt å prøve meg frem med linser og har lagd linsestuing et par ganger, men det blir litt smakløst. Hva slags krydder er godt i når det skal serveres til fisk? Og til kjøtt? Til fugl? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Speak Skrevet 17. september 2007 Del Skrevet 17. september 2007 Jeg bruker røde linser. Stek en finhakket sjalotteløk i litt olje. Tilsett 3 dl. vann + 1,5 dl røde linser + 1/2 buljongterning. Kokes i ca. 20 minutter. Kjempegodt. Definitivt ikke smakløst. Holder seg også greit i kjøleskap i noen dager. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.