Gå til innhold

Krydder til linsestuing?


Lillemus

Anbefalte innlegg

Har begynt å prøve meg frem med linser og har lagd linsestuing et par ganger, men det blir litt smakløst. Hva slags krydder er godt i når det skal serveres til fisk? Og til kjøtt? Til fugl?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg bruker røde linser.

Stek en finhakket sjalotteløk i litt olje. Tilsett 3 dl. vann + 1,5 dl røde linser + 1/2 buljongterning. Kokes i ca. 20 minutter.

Kjempegodt. Definitivt ikke smakløst. Holder seg også greit i kjøleskap i noen dager.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...