Gå til innhold

Chicken Curry


Anbefalte innlegg

Gjest Lazy days
Skrevet

Trodde jeg hadde creme fraiche men den gang ei, kan jeg bruke 1% kesam i chicken curry? Ble litt usikker på om det er noe særlig smaksforskjell på creme fraiche og kesam. Husker ikke.

Nekter å dra å kjøpe creme fraiche på 7/11 eller noe, nå har jeg tatt helga så da får vi spise noe annet hvis det ikke går å bruke det jeg har :-)

Skrevet

Men kesam skal ikke varmes opp så du får røre det inn på slutten.

Gjest Lazy days
Skrevet

Men kesam skal ikke varmes opp så du får røre det inn på slutten.

Hvorfor skal det ikke varmes opp? Jeg dropper nok å lage det da for det må varmes opp siden man rører det inn i putrende kjele.

Skrevet

Hvorfor skal det ikke varmes opp? Jeg dropper nok å lage det da for det må varmes opp siden man rører det inn i putrende kjele.

Fordi det kan klumpe seg. Du trenger ikke å røre det inn i en putrende kjele. Bare trekk kjelen vekk fra plata og rør det inn på slutten av koketiden.

Gjest Lazy days
Skrevet

Fordi det kan klumpe seg. Du trenger ikke å røre det inn i en putrende kjele. Bare trekk kjelen vekk fra plata og rør det inn på slutten av koketiden.

Skeptisk ;-) men hva med smaken er den veldig forskjellig?

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...